Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adsense_tipp

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány meteorológus hipotézisei állították le Európa légiközlekedését. Pedig a feltételezések jelentős részére nincs tudományos bizonyíték. (Fotó: AP) Egyre inkább úgy tűnik, hogy elsősorban nem az izlandi vulkán kitörése akadályozta, akadályozza az európai…..
w Ante portas 2010.04.07 07:30:00
  Minden egész eltörött I. Négy-, esetleg háromrészes cikksorozattal, tarkabarka gondolatcsokorral jelentkezik a blog a választások célegyenesében. Bár később egyes elemzők koherens stretégiaként próbálják interpretálni, szerző valójában csapongó, bizonytalan gondolatait…..
Év elején minden Soundgarden-rajongót elönött az öröm, mivel Chris Cornell énekes megszellőztetett valamit, ami arra engedett következtetni, hogy a seattle-i zenekar újjáalakul. A Pulse of Radio viszont kicsit jobban megnézte, mi is lehet a háttérben, mivel kissé gyanús az egész…..
adsense_tipp 2010.04.07 14:50:17
A Soundgarden legutóbb akkor bolygatta fel a zenei világot, mikor hirtelen feléledt a weboldaluk. Utána viszont csend lett, egyik tag sem nyilatkozott a fura mozgolódás ügyében (sőt, volt aki tagadta az egészet közeli forrásokra hivatkozva) és, ha ugyan el nem is felejtették az emberek…..
adsense_tipp 2010.04.07 14:49:03
adsense-guru.blog.huUgorjon ide: Adsense Guru: Gyors pénzkeresés az interneten ingyenes eszközökkel, passzív jövedelem építése..
Nemzeti ünnep és szünnap van ma Thaiföldön – Chakri Memorial Day, a jelenleg uralkodó dinasztia alapítójának emléknapja -, a nap híre mégsem ez, hanem hogy megtörtént az első komolyabb összecsapás a piros inges kormányellenes tüntetők és a rendőrök között. Kedden…..
Bigyóblog Kipróbáltam az iPadot 2010.04.06 15:35:00
A kezembe került az iPad, rövid ideig kipróbálhattam, Előrebocsátom, nem tudtam hosszú órákig játszogatni vele, hogy mindenre kiterjedő tesztet írjak, így csak első benyomásaimat írom le.   A legelső, ami eszembe jutott, hogy mennyire vékony. Kézbe véve, nagyon könnyűnek…..
adsense_tipp 2010.04.06 16:38:05
Egyhangúlag szavazták meg a fővárosi közgyűlés szerdai ülésén a Budapesti Kerékpáros Közösségi Közlekedési rendszer kialakítása című előterjesztést, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a bérbicikli-rendszer előkészítését végző Parking Kft. zöld utat kapott a…..
Adsense guru Ingyenes Adsense kupon 2010.03.31 12:34:57
A Google adsense és a hozzá tartozó hirdetési felület az Adwords rendszeresen kiad ingyenes hirdetési lehetőségeket. Ezeket a 10000 - 15000 Ft értékű kuponokat a számítástechnikai újságokban közlik le. Legutóbb a PCWorld magazinban volt ilyen ingyenes Adwords kupon, a PC World DVD…..
Itt megtudhatod, hogyan készíts olyan weboldalt, ami folyamatos passzív jövedelmforrás lesz számodra. Mindez tőke befektetés nélkül, ingyenes eszközökkel. Amit én használok ehhez: Google Adsense, Google Adwords, ingyenes weboldal. Egyszeri befektetett munka, és utána folyamatos…..
Ismét ingyen felhasználható adwords kupont oszt a Google. Én is megkaptam az adwords promotion code-t, amivel a Google Adwors-ben 15.000 Ft értékű ingyen hirdetés feladására vagyok jogosult. Ez jól jön, mert ezzel látogató növelés érhető el a weboldalaimon, ahol ez…..