Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pét'

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G reggel kipiszkált az ágyból, hogy menjünk el a piacra. Valójában nem volt sok esély már az alvásra, mivel a szálloda előtt járnak el a motorcsónakok, a már említett kínai csodamotorral, aminek a hangját igen csekély mértékben tompítja az aprócska kipufogó. Azt hiszem,…..
Hát, eltelt némi idő, és közben a kml fájlok elérhetetlenné váltak. Köszönjük az eddigi hosztolásukat! Tudom, feltölthetném őket valahova és kijavítgathatnám a linkeket, de inkább őszinte leszek: nem fogok ilyesmivel tökölni. Ha mégis valakinek nagyon kell, írjon és…..
Hosszú napot terveztünk, ezért korán kellett kelni. A metróban ezúttal arra kellett rájönnünk, hogy a jegyek csak a megvásárlás napján érvényesek. Remek, megvolt még két jegyünk, amivel korábban egy másik állomáson próbálkoztunk sikertelenül, azokat végül sehogy sem…..
Első napirendi pont a közeljövő rendezése volt. Nevezetesen a vasútállomásra mentünk, hogy jegyet vegyünk Pekingbe. Csekély remény volt, hogy másnapra kapunk hálókocsira jegyet, de azért nem adja fel az ember. Pedig jobban tenné, mert tényleg nem volt. Két hard seat jegyet…..
Ma kivételesen nem ébredtünk fel a kakasra, de azért holnap leöljük korábbi bűneiért. Például azért, mert ma fel kellett volna, hogy ébresszen. Mikor végre felfeszegettük a szemeinket, már túl melegnek ítéltük az időt ahhoz, hogy elinduljunk Firuz Abadba. Valójában persze…..