Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doublec

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milánóban járt kedvenc Chelsea-, és ami még durvább, Bayern-szurkolónk, és a helyi nevezetességek közül elsőként a San Siro-Giuseppe Meazza stadiont tekintette meg. Nem klubszeretet, hanem a zöld gyep illata iránt érzett vágy vitte oda, de keservesen csalódnia kellett.  …..
A második világháború miatt a világbajnokságot nem rendezték meg 1938 óta; az 1942-re és az 1946-ra tervezett mindkét világbajnokságot törölték. A háború után a FIFA intenzíven dolgozott a torna mihamarabbi újraindítása érdekében, és elkezdték tervezni a világbajnokság…..
doublec 2009.08.04 13:06:47
Szinte nincs olyan napja az átigazolási szezonnak, amikor ne röppenne fel valamilyen új hír a Real Madriddal kapcsolatban.  Florentino Perez alig egy hét alatt elérte, hogy boldog-boldogtalan a csapatával foglalkozzon. A spanyol kormánytól kezdve az ázsiai sztyeppék egyszerű…..
doublec 2009.07.20 17:01:45
@Mr.AT:

ennyi erővel az Ajax is az abszolút elit,onnan sincs feljebb,és mégis van
doublec 2009.07.20 18:05:27
@Mr.AT: akkor mondhattam volna a Bayern-t is

onnan sincs feljebb ?:)
Nou San Trafford OFFTOPIC! 2009.07.07 08:00:00
Abban az esetben, ha Anglia válogatottja megszerzi a 2010-es dél-afrikai VB-n való szereplés jogát, Fabio Capello magaslati edzőtáborba viszi a fiúkat Ausztriába, hogy szoktassa őket a ritka levegőhöz. Ez nekünk nagyon ismerős valahonnan, és már előre röhögünk, még akkor is, ha…..
Tudósok egy maroknyi, megszállott csoportja kipusztultnak hitt, 2001 óta nem látott fajra bukkant, a Talksport pénzéhes producerei pedig azonnal lecsaptak a lehetőségre, és filmet készítettek az angol másodosztályban őshonos ún. Számnélküli-sárkányról. Az alkotás rendkívüli…..
Milan, Liverpool, Roma, Lyon, Porto, PSV, Rangers, Tottenham, Corinthians, Atletico Madrid, Flamengo, Olympiakos, Sporting, Anderlecht, Galatasaray, Basel, Midtjylland és Al Ain FC, kétszer negyvenöt perc, háromszáz kilométer per óra, mi a retek ez??? Ez nem más, mint a Superleague Formula,…..
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..