Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erika viking

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Miniszterelnök úr ezekben a pillanatokban is íróasztala fölé görnyed, hogy míg odakinn az emberek bevásárolnak, kávéznak, gyermeket nevelnek, vagy kéregetnek, ő megtudakolja a véleményünket a világ dolgairól. Nem öncélúan faggat majd minket, hanem hogy a kívánságunknak…..
Erika viking 2012.12.04 20:41:42
@Meth: Örülök, hogy a Holdat írtad, mert úgy tűnik a Marson találtak szerves anyagot, és azt hiszem egy klassz helyi szerves konzultáció megakadályozná a nem kívántak Marsra való kilövését. Egyébként nekem még Kelet-Afrika tetszene, hiszen arrafelé teljesen bevett törzsi szokás a sárkunyhóban illetve szabad ég alatt élni. Ott mindnyájan nyugodtan élhetnének, se konzultáció, se semmi izgalom nem lenne, hogy betiltják.
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
Ezennel arra ítéljük Tóth József MSZP-s képviselő-polgármestert, hogy egy héten át kelljen fel-alá görkorcsolyáznia a Menyasszony utcában, amit olyan frankón felújítottak az emberei. Hogy miért? Hajtás után kiderül. Remélem nem kell soha átélned, hogy milyen a XIII.…..
Volt két hete egy csendben megbúvó, de annál pikánsabb sztori. A Külügyminisztérium kitett egy hivatalos állásfoglalást a honlapjára "Közlemény a Külügyminisztérium és a valódi lovagrendek, illetve az úgynevezett „állovagrendek” kapcsolatáról" címmel.…..
Ez tényleg pletyka, ráadásul az igazán rémisztő, hideglelést és verejtékben tapicskoló halálfélelmet okozó fajtából. Mintha az terjedne, hogy a Texasi Láncfűrészes barkácsboltot nyit a Lehel téren, vagy mondjuk, hogy Jakupcsek Gabriella újból feltűnik majd a főműsoridőben.…..