Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drisdönyú

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Akácfa söröző 2009.12.05 15:00:00
Helyszín: 1072 Bp., Dohány u. 56. Látogatás: 2009. november 25. 17:45-22:40 > A sok lúd disznót győz elv visszaigazolt, vagy cukros faszt osztogatnak a pultnál? Adatlap Elérhetőség: +36 1 782 6990 Web: http://legjobbkocsma.hu/pub/bemutatkozas/akacfaFacebook oldal:…..
Drisdönyú 2010.05.22 11:11:46
Akácfa... Akkor nézzük, mit is tudok erről a helyről?

Blaha melletti kis utca, viszonylag központi hely, közel a metróhoz, éjszakaihoz, és van a közelbe gyrosos:)

Bevallom őszintén, nem sokszor voltam ezen a helyen, talán 4-5 alkalommal. Ami megfogott az a leegyszerűsített design, az, hogy nincs túlcsicsázva a hely, és amikor belépek nem úgy érzem magam, mintha a Studióban lennék. Ez persze azért fontos, mert jobban szeretem a lebuj kocsmákat:)) Az árak tetszenek, 255 Ft egy korsó ászokért kiváló ár, kevés hely van, ahol ez alatti árakat talál az ember. Rövidet itt nem ittam, valahogy sose voltam olyan hangulatban, de egy 4-6 fős társaságnak tökéletes hely lehet ez egy kiadós sörözésre. Persze ha van hely, mert az Akácfa esténként mindig fullon van, főleg fiatalokkal, de ahogy a Morrison's 2-ben, itt is sok a görög/török/kurd egyén, akik friss magyar csajokra vágynak. Hiába az én korosztályom ez a 16-23 éves korosztály, mégis kellemetlenül érzem magam itt, amikor próbálok 6 korsó sörrel a kezemben eljutni az asztalomig, és arra kell figyelnem, hogy melyik figyelmetlen paraszt akar engem meglökni. A fiatal társaságból adódóan balhé bármikor kialakulhat, mert hát ide is divat lett járni, és így olyan emberek fordulnak meg itt, akiket én általában kinevetek:))

Nagyon sokan vannak a helyen, így az emberek szűrése se túl egyszerű. Emlékszem, felb.sztam az agyamat valamin, és amúgy is beteg voltam, így rámjött az, hogy nehezen vettem a levegőt. Szóltam haveromnak fogjuk a sörünket, menjünk ki a friss levegőre egy kicsit. Kimegyünk, megállunk az ajtóban, kapok levegőt, nagyon jó. Gorilla az ajtóban meglát minket, és valami emberfeletti nyelven mondott nekünk valamit. Kénytelen voltunk visszakérdezni, mint udvarias kocsmatúristák "Tessék?". Végül nagy nehezen megértettük egymást, és kiderült, hogy erősen ajánlotta nekünk, hogy menjünk be a sörünkkel, mert kint tilps inni. Semmi problémám nem lenne ezzel, mert azért van, hogy a szabályt betartsa, de a stílus azért kevésbé tetszett. Nem szeretném részletezni, de a "huzzá be, vagy pofánbaszlak" stílus még a cenzúrázott verzióhoz tartozik. Bementünk, 1 korty sör, és vissza, mert a friss levegő azért még kellett.

Összesítésben nálam a kocsma egy erős közepes, és kap tőlem 3 korsót. Vannak jó, és vannak visszataszító tulajdonságai.
Kocsmablog Morrison's 2 Music Pub 2009.04.09 12:00:00
Helyszín: 1055 Bp., Honvéd u. 40. Látogatás: 2009. április 08. 18:15-22:45 > Annyira tele van hely party-ready puccos picsákkal és faszokkal, hogy az már irritáló az én harmadik iksz feletti lelkemnek. Szerda délután van a rohadt életbe! Adatlap Elérhetőség: +36 1 374…..
Drisdönyú 2010.05.21 15:52:57
Sziasztok, ehhez a helyhez nekem is hozzá kell szólnom.

Életemben egyszer vettek rá, hogy bemenjek a "moriba", azt is megbántam.

Tudni kell rólam, hogy alapból azt a tipikus tuc-tuc zenét hallgatom, ami ma olyan menő a clubbokban, és amire a 14-28 éves korosztály rázza a seggét. Zenét lehet élvezni, de az ilyen helyeket nem, nekem fontos, hogy ha beülök valahova, akkor ott nyugodtan tudjak beszélgetni a társasággal, legyen valami háttérzaj, zene sose tesz rosszat a helynek, de ne nyomja el az "intellektuális" témáinkat.

Nah tehát, bementem a helyre, barátnőm rávett, menjek be vele. Ránézek a gorillára, gondoltam köszönök, végülis megszokás, ha belépek valamilyen vendéglátó helységbe, illik köszönni. Rámnéz, betoloncol. Nah mondom, kezdem érezni a party feelinget. Nem szeretném részletezni az éjszakát, de számomra nagyon negatív volt. Egyetlen elfogadható hely a billiárdos rész, a többit el kéne tűntetni.

A "törzsközönségről" még annyit, hogy tinipicsák, és arabok/görögök/kurdok kedvenc helye, de persze "ha jobbra tekintenek, láthatják azt, ahogy egy 17 éves, fehér ruhás, oldalt lenyírt hajú fiú, az övén egy oriási csattal épp próbál fűzni egy 16 éves lányt, akinek az öltözékén nincs semmi feltűnő, és nem lóg ki a segge a miniszoknyából, de csak azért mert annyira szűk, hogy összefogja" eset is előfordulhat.

Lányoknak: Ha úgy döntötök, hogy ide akartok menni bulizni, az italjaitokat folyamatosan figyeljétek, nem ritka ezen a helyen a GHB(jaja, az a nagyon híres partydrog).

Nálam ez a hely csak 1 korsót kap, de mert 0 nincs:)
Marci felajánlott nekem egy játékot, hogy hihetetlenül unalmas és élvezhetetlen. A játék alapötlete valóban innovatívnak is mondható, nevezetesen egy kapust menedzselhetünk és rajtunk múlik hogy egy Király Gábor lesz belőle, vagy egy ilyen pancser. Mielőtt valaki belémkötne,…..
Drisdönyú 2009.12.01 14:49:13
Izgalmas ez a game:D:D

@MárkY: Aktiváld a blogodat és a bejegyzéseket publikáld:)
 Ezt is megéltük. Nem tudom, hogyan, de még mindig sokan nézik a HIMYM-t. Pedig már elég vontatott, és már az első vagy második évad után is vége lehetett volna. De még most is tudnak újat mutatni a készítők, bár közel sem annyit mint az elején. A történet kábé ott…..
Drisdönyú 2009.10.10 21:56:06
Drisdönyú 2009.10.12 19:15:28
@muforlife: Köszike:)) Amúgy üdv a puruttyáról:)
Mindenkinek ajánlom figyelmébe 7:26-tól :D:D:D Ja, és Tomi itt most láthatod, h mi volt a koreo.....
Drisdönyú 2009.10.10 22:03:38