Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wyr

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ketten álltak a budapesti transzportáló állomás bejárata előtt a fal egyik kiugró szögletének árnyékában. Suttogva beszéltek, kerülték egymás tekintetét, mindketten igyekeztek leplezni, hogy idegesek. - Pár perc és indulok az űrállomásra, úgyhogy fussuk át még egyszer a…..
- Ez esetben nemet mondok én is. Mármint az együttműködésre - válaszolta Diána Lor Drakunnak. Megmakacsolta magát, miután erősen meglepte a titánok vezérének nemleges válasza arra, hogy gondolkodási időt kért. Ez tényleg váratlanul érte, és rendesen összezavarta őt.…..
Lor Drakun a folyosón várta Diánát a sajtótájékoztató után: - Kövessen, kérem! - mondta, majd elindult előre. Egy jellegtelen ajtóhoz ért. Kinyitotta, és betessékelte a lányt.   - Ez nem az irodája, Drakun! - Nem, Diána, ez a lakosztályom. Úgy gondoltam, itt…..
Egyre több igény merül fel a tekintetben, hogy egy sikeresen működő magyar webáruház szeretne külföldi piacok felé is terkeszkedni. A terjeszkedés teljes jogi hátterét jelen pillanatban nem szeretném körbejárni, viszont mielőtt bárki is valamelyik ország irányába indulna el…..
A titánok kora 13. rész Intrika 2009.08.23 18:05:00
Lor Drakun fel-alá járkált az irodájában. Hirtelen gondolt egyet, és megnyomott egy gombot az íróasztalán. A következő pillanatban egy őr lépett be szótlanul, utasításra várva.   - Hozza ide azonnal Dzsemal Gort, a kutatási részlegről! Mondja neki, hogy…..
A fodrász mielőtt betessékelte Diánát az üzletébe, alig észrevehetően kilesett mögötte az utcára, hogy ellenőrizze, nem követték-e a lányt. Tudta, hogy Lor Drakun nem bízik meg benne száz százalékig, és a helyi rendőrség besúgóival figyelteti őt. Határozott mozdulattal az…..
Diána belépett a koszos, füstös kocsmába. Heteken át járta az ilyen büdös csehókat, sok embert kellett megfenyegetnie vagy megvesztegetnie, hogy ennyi év után Ince nyomára akadjon. Ha igaz, megtalálta hamiskártyás barátja mostani törzshelyét.   A sörhasú,…..
Gőgösek voltak, lenéztek, leszóltak mindenkit, aki nem közéjük tartozott. Diána állandóan úgy érezte, hogy bűntudatot akarnak kelteni benne olyasmikért, amit ő egyáltalán nem tartott bűnnek, de mégis folyton szégyellnie kellett magát. Állandóan az volt az érzése, hogy a…..
Wyr 2009.07.08 22:35:05
@Kovács Andrea: Nos, ha ez egy katonai akció, és az a céljuk, hogy elfoglaljanak egy bolygót, majd uralmuk alatt tartsák, akkor valamiféle tervezés csak kell. Bármennyire is bízzon a kolonizáló/inváziós hadsereg a sikerében az emberi történelem során mindig egy gondos tervezés és felderítés előzte meg.
Ez persze nem jelenti azt, hogy neked is így kell írnod. Viszont, ha ez nem így történt, akkor az olvasó talán elvárhatja, hogy ezt megemlítsd és elmondd, hogy miért nem. Persze az is lehet, hogy menekültek/szöktek/száműződtek valahonnan és a Föld épp útba esett, viszont ez számos újabb kérdést felvet.
Bármi is legyen a te szándékod, nagyon várom a következő részt.
Wyr 2009.07.05 23:35:03
@Kovács Andrea: Amennyire én tudom, amikor Kolumbuszék megérkeztek Amerikába, már kilenc hónapra rá született "hibrid". Ilyesmi simán kinéznék a titánokból is. Bár, hacsak nem nőnek valami hihetetlen gyorsasággal, túl fiatal lenne a "hibrid" szereplőnek... bár...
Wyr 2009.07.07 20:45:02
@Kovács Andrea: Mondjuk lehetett volna valamiféle titkos felderítő csapat, egy apró álcázott hajó, pár Titánnal, adatgyűjtés, stb. céljából. Elég furcsa elképzelni, hogy minden felderítés nélkül ellenséges zónába küldenek egy óriási űrbázist.
Kempelen professzor már jócskán túljárt a hatvanadik évén, de korához képest jó erőben, egészségben volt, és szellemileg is épp olyan friss volt, akárcsak fiatalkorában. Diána még gyerek volt, amikor megismerkedtek, ezért hiába lettek bajtársak az ellenállásban, nem tudta…..
Az ellenállás gyorsan és végérvényesen hanyatlott. Nemcsak az ukrajnai kiképző tábor bukott el, de világszerte sorra lepleződtek le az ellenállósejtek. A kormányok terroristáknak titulálták a felkelőket, a lakosság is elfordult tőlük, egyre ritkábban nyújtottak segítséget az…..