Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gofri

7 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.07.17 18:45:00
Volt egy kis villámnyaralásom Balatonon, úgyhogy nem tudom lesz-e még videó a héten. Mikor igértem múlt héten, hogy most lesz, még nem volt tervbe véve a kiruccanás. Szkúzi. De sietek.Emellett látom, hogy valami átállás volt blog.hu-n, aminek köszönhetően pl. nem tudok…..
Ezt nevezem. Szeretem, ha ilyeneket kapok e-mailen! :) Elég szép screeneket sikerült kilopnom a Mount & Blade - ből, melyen az egyik katonám igen érdekes pózban ért földet várvédelemkor, ne hagyhattam ki ezt a kis poént! Somesz - gamedroid.hu ..
Gofri 2009.07.12 13:57:08
@piritofchristmasn: Szerintem jobb csaj mint te
Helló GTA III - Big Rigs 2009.07.09 21:20:04
Sziasztok!Ezt a videót igazából FreddyD-nek készítettem!A mod pedig annyi, hogy a játék elején látható kisvárosba eltudunk menni!Mikor letöltöttem, akkor egyből megnéztem, hogy sikerült-e berakni!Sikerült!Csak egy picit érdekes:D!A falakon átlehet menni, ekkor jutott eszembe…..
A videó megjelenése óta folyamatosan kapom az e-maileket, hogy hol lehet kapni ezt a játékot? Ez azt jelenti, hogy igazából már sehol. Nem igazán tudom miért tűnt el annyira a boltok polcairól valamint miért akarnak ennyien Saddam ellen bokszolni? Mindenesetre aki továbbra is…..
Helló GTA Vice City - Új sziget 2009.07.08 09:58:00
Sziasztok!Kész az új videó!Nem valami nagyszám ez a mod!Csak egy kis sziget, ahol házak vannak!Ennyi!De azért legalább egy jó videót összehoztam:D!!!    Nézzétek: Ui.:Nem tudom, hogy mi lesz a következő mod, amit bemutatok!Lehet, hogy GTA 3, vagy újra vice city-mod…..
Helló Hamarosan új vidiii! 2009.07.07 16:59:17
IGEEEEEN!Végre gépközelben vagyok és ez új videót jelent!Megint Vice City-t fogom modozni!Nyugi...nem csak Vice City lesz!!!Majd hamarosan gta 3-mat is fogok modozni!Szerintem a legtöbb videó a blogon a San Andreas-ról lesz:)!Mivel ahhoz van a legtöbb mod!Egyébként már rég nem írtam…..
Helló Valahogy így nézek ki... 2009.06.28 00:03:00
Hááát...Kb.Így nézek ki!Mint egy kocka (az vagyok)Play station hármasom nincs, de majd hamarosan beszerzek eggyet!A harcosnevelde.hu-n volt egy nyereményjáték, hogy: Küldj be egy képet egy új harcosról!A határidő pedig:Vasárnap!Aztán megcsináltam magamat!Mikor elküldtem a képet…..
Gofri 2009.07.07 16:47:15
@lifeguard: A tied is jó :)
E héten biztosan nem lesz már videó, azonban alakultak a dolgok felvétel ügyben. A játék az indításnál felkínál felbontási variációkat és azt levittem béka segge alá és úgy néz ki a Fraps már jól boldogul vele. Még nem az igazi, de meg fogom találni a nyerő arányt. (Van…..
Sziasztok! A www.gtainside.com-on találtam egy látszólag jó MOD-ot!Úgydöntöttem, hogy ez kell nekem!Le is töltöttem!Kipróbáltam és a véleményem:Kib*szott gyorsan emelkedik, irányíthatatlan, de legalább egy jó videót összehoztam! ..
De szeretnék én oda elmenni, de majd máskor!Most megmutatom egy régen készült videómat, amelyben egy GTA III MOD van!A Miss Liberty MOD!   ..
Helló Létre jött a BLOG! 2009.06.27 10:56:43
Sziasztok! Végre létrejött ez a blog, ahol a GTA fanoknak fogom bemutatni, hogy milyen MOD-ok vannak a GTA játékokhoz!Legtöbbször a Vice City-s MOD-okat fogok bemutatni!Most vagyok 13 éves és eggyből (segítség nélkül) rájöttem, hogy hogyan kell használni az IMG tool-t, a Garage…..