Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marco26

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos kezdem úgy érezni hogy látogatott a blogom. Örülök hogy akadnak hozzászólók, és kezd kialakulni valamiféle aktivitás. Az is örömömre szolgál, hogy ketten hírdetik a blogukat kommentekben.Bár azt azért nem igazán értem, miért nem kértek meg, hogy rakjam ki őket. :) Mindegy…..
World of Warcraft Blog Soulshard 2010.02.01 13:47:39
Megléptem Warlockommal is a 80-at. Ennek örömére indítottam egy lockos blogot, mert az jó. :D Igyekszem azt is gyakran frissíteni, és érdemes infókkal ellátni.soulshard.blog.hu ..
Új blogot indítottam. Ami csak a paladinról szól. Ezt is fogom folytatni, de oda konkrétan az épp aktuális profilomról fogok írni, most épp a Tankadinról. Jó olvasgatást.--> PalaCraft <--..
Nos, hát megvan az első LvL 80-as Epic: Titansteel Shield WallEzen kívül elkezdtük ütni DTK-t. Trollgore, King Dred és The Prophet Tharon'ja már megy. Ma megpróbálkozunk Novos the Summoner-el is...
Ez is eljött hát Taurin. Hétfőn megnyitották Northrendet, és elkezdhettük húzni a karikat. Hétfőn reggel... mit reggel hajnali 6 órakor már épp ültem a Zeppelinen, és repültem Northrend felé. Végül összesen 36 óra játékidő alatt szerda 19 órára jött a várva várt…..
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Nos, nem igazán vagyok oda a healer karakterekért, de most valahogy mégis healadinként élem napjaimat. A guildem épp feltörekvőben van, és mint ilyen heal hiánnyal szenved. Úgyhogy kénytelen vagyok kicsit beletúrni a paladin ezen talent ágába is. Szerencsére találtam egy nagyszerű…..
Szépen haladok, tegnap 42.szintre léptem. Amíg sikerül visszaszereznem régi erőnlétemet, és 70-es szintemet, gondoltam megosztok veletek pár képet, a múltból. :) Kezdjük rögtön ezzel: Hát igen azok voltak a szép idők, amikor a démon boss-okat is be tudtam fogni az Enslave…..