Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edem00100

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta félig legálisan lehet spam-elni (vagyis a céges címekre lehet szabályosan kéretlen leveleket küldeni), azóta jönnek is szép számmal az ilyen-olyan hazai ajánlatok.Imádom ezeket. Mivel szűrés nélkül küldik ki, így én is kapok egy csomó olyat (a céges címünkre), ami…..
A tegnapi nap híre kétségtelenül az, hogy a Google elindította a Plus nevű szolgáltatását. Egészen pontosan bejelentette, hogy van ilyen, és lehet rá meghívókat kérni. A fél világ erről ír, de mivel csak alig néhányan tudták kipróbálni, így csak a várakozásokat lehet…..
De szó szerint, ahogy a címben írom. Ugyanis az alábbi képet ma lőttem a keszthelyi TESCO-ban:Ez kis kiegészítő a ruházati osztályon, minden második akasztó-soron ott volt. Érdekes ötlet, bár még lehetne rajta dolgozni. Először is: a webcím pont nagyon kicsi, a fotón homályos,…..
Június negyedikei bejegyzésünkre érkezett az alábbi válasz az EDS Magyarország Kft-től. Természetesen a jövőben is készséggel közöljük az érintettek viszontválaszait. A blogot jegyző jelölt(csak a posztot jegyzi / Despota) állításai több ponton nem fedik a valóságot,…..
edem00100 2009.06.21 21:18:12
@Strici: Etikátlan?

Manapság az élet mely területén találkoztál etikkus viselkedéssel az utóbbi hatvan napban Uram?

Az EDS legalább kifizeti a túlórát és tesz valamit azért hogy akik ott dolgoznak ne egy adószámnak érezzék csak magukat.

Én dolgoztam ott pár éve és messze az egyik legkorrektebb cég volt ITO területen- és persze nem tökéletes de semmi és senki nem az.

Ilye az élet - fel kell dolgozni és kész .