Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinderellah

70 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi gondolat kavarog bennem hónapok óta, hogy tudtam, hogy írni akarok, de nem tudtam, hol kezdjem el.  2018-ban írtam utoljára, 4 évvel ezelőtt, összetörve a második vetélésem után. A férjem utálná ezt a kifejezést, de azóta van 2 szivárvány-babánk, és úgy érzem, hogy teljes az életem,…..
Hogy vagytok erre képesek? Egyszerre segítetek világra életeket, és segítetek sokaknak, hogy anyák lehessenek, de mégis annyi fájdalmat okoztok rezzenéstelen arccal. Hogy képzelitek? Egy 14 éves tinilánynak azt mondani, hogy ne bőgjön, dobja fel magát az asztalra? Egy 14 éves lánynak azt…..
Ma reggel befejeztem a tanácsadói anyagot egy cukorbetegnek, aki még megmenekülhet az inzulintól. Látom rajta a lelkesedést, és azt, hogy elhatározta, hogy változtat az életén. Igyekeztem nem csak elmondani, de éreztetni is vele, hogy számíthat rám. Már többször szerettem volna főzni valamit, mióta…..
Hát, ahogy Zoli mondaná, rossz voltam. 3 napja nem írtam, és most képzeletben rácsaphatsz a kezemre. Péntek: délelőtt gyakorlaton voltam a Rókusban a krónikus belgyógyászaton. Émelygős volt a húgy és a decubitus szagának édeskés bűze, szomorkás hangulatban és a fehér köpeny alatt talpig feketében…..
Ma reggel először konstatáltam, hogy fel kellett volna kelnem, mikor csörgött az óra. Majd nagy lendülettel nekiálltam kitakarítani, és megcsinálni azokat a dolgokat, amit már terveztem kb. egy hete a lakást illetően. Jól esett.  Rendeltem magamnak egy új pénztárcát, aminek igazából nem örültem…..
A mai napom elég jól indult. Időben keltem, és erre Zolit is sikerült (majdnem) rávennem. Olyan perverz dolog ez, szeretek korán kelni, csak néha lusta vagyok hozzá. Na jó, lehet, hogy nem csak néha. De ma felkeltem, és 7kor már a kávém mellett koptattam a billentyűzetet, és jól haladtam a munkával,…..
Ma elmentem Angélához, és Zolihoz, akik kötelező naplóírást írtak elő nekem, és tádááám, ez itt az első, holnap jön a második. Ez volt az első jó dolog.  Utána Zoli kétkedett az autóvásárlást illetően, és tudtam, a legtöbbet azzal segítem Neki, hogy nem mondok túl lelkes véleményt egyik autóval…..
Long time no see, friend. Rég nem írtam ide. Voltak olyan hetek, amikor azért nem írtam, mert boldogság töltött el, és nem volt min értekezni. Aztán voltak olyan hetek, amikor akkora kupi volt a fejemben, hogy kiírtam egy word-be, és kitöröltem.  Az elmúlt pár hónap nagyon nagy…..
Az elmúlt egy hétben már szépen megfogalmazódott bennem, hogy meg kell találnom magam. Valahogy úgy képzeltem el, hogy meg kell találnom azt a Karolint, aki a Zoli mellett vagyok. Ez baromi nagy tévedés volt. Most arra jöttem rá, hogy nem azt kell keresnem, milyen lehetek a Zoli…..
Hetek óta tervben van, hogy leülök végre, és kiírom magamból a bennem kavargó dolgokat. Rengeteg minden történt mióta utoljára írtam. Csak a legfontosabbak, kronológiai sorrendben.  Megtörtént életem első olyan karácsony estéje, amit nem a szüleimmel töltöttem. Zoli…..
Több dolog is összejött, ami miatt ma este leültem írni. Nincs korán, de napok óta kavarognak bennem a gondolatok, és a pozitivitásom sinusa olyan kilengéseket produkált az elmúlt időkben, hogy nem lehet szó nélkül hagyni. Ezt jól összefoglaltam. Szóval napok óta fogalmazom,…..
Igen, eljött a várva-várt 25. születésnapom. Valahogy mindig azt éreztem, gondoltam, hogy ha betöltöm azt a kort, mikor már közelebb vagyok a harminchoz, valami megváltozik. Hiszem, hogy tényleg így van. Amit részemről állíthatok, a legfontosabb felismerés magammal kapcsolatban…..
Nah, megvagyunk az első francia címmel is. Jobban hangzik, mint a 'keep my mouth shut' nemde? :) Szóval, ismét Hamburgban nyomom, ma már annyit pörgött az agyam, hogy muszáj volt engednem annak a csábításnak, hogy a nyári melegnek nem nevezhető tavaszias teraszozást megejtsem a hotel…..
Eljutottunk eddig is. Úgy gondolom,  Európa szégyene a kolbász.....
Mennyire kellett ez a hosszú hét szabadon! Volt egy pár dolog, ami ugyan megakadályozott abban, hogy aktívan pihenjek, de sokminden kitisztult a fejemben. Érdekes, hogy mikor úgy igazán szükségem van rá, akkor a sors, a Jó Isten*, vagy valaki gondoskodik róla, hogy maradjak a fenekemen,…..
Jelenleg Toulouse napsütéses külvárosában kellene iroda és repülőgép között futkosnom, ehelyett Szegeden lábadozom. A múlt héten kijutottam az expo-ra, minden jól indult. Zoli engedett útnak, és nehezemre esett elindulni. Sokminden kavarog a fejemben az eseményekkel kapcsolatban,…..
Jelenleg Hamburgban kopogtatom a billentyűzetet. Jól esik most kiszakadni a hétköznapokból, és tudom, jót fog tenni jövő héten is és azután is. Szerencsére az eddig itt meglátogatott hoteleim közül a kedvencembe raktak. Csend van, mert messze a város, de gyönyürű a kilátás az…..
Sokszor példálóztam az angliai naplómban a Szex és New York két főszereplő karakterével, Carrie és Mr. Big kapcsolatával. Az aktuális kiszemelt nagy ő mindig kapott valamilyen hasonló jelzőt, ami elé odaraktam a Mr.-t. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy a film férfi…..
Már megint hol kezdjem?! Talán az elején. Nincs sok időm írni, úgyhogy igyekszem rövidre fogni a beszámolót. Sajnos nem ment olyan könnyen a visszaváltás kettesbe. Nyilván nem vagyok elég türelmes, néha egy kicsit átmegyek fusztráltba, és olyat várok, amit tudok, hogy nem fog…..
Az az érzés, hogy szeretném, ha egy nap csak 48 órából állna, és elég lenne hozzá 7 és fél óra alvás, úgy tűnik, hogy a következő 3 és fél évemre konstans igaz lesz. Ma délután lerohant a stressz, hogy 'uramatyám, mi lesz a sulival, velem, munkahellyel ezen a tavaszon.…..
Mikor ma vezettem haza a reptérről, nem voltam fáradt. Kicsit csalódott talán, később kifejtem, hogy miért. Nemrég érkeztem haza az elmúlt idők egyik legjobb járatáról. Annyira kímélő volt, hogy még szórakozni is simán elmentem volna. De térjünk vissza a…..
Lassan hetek óta tervezem, hogy leülök, és blogot írok. Volt már, hogy nagyon közel álltam hozzá, de mégsem tettem meg. Ez is egyike volt azoknak az ígéreteknek, amit megtettem magamnak, mégsem szakítottam rá időt. Ma beszéltem anyuval. Szúrós megjegyzést tettem neki azzal…..
Ahogy visszaolvastam az előző love story-t, rájöttem, hogy annyi, de annyi mindent le lehetett volna írni még a járattal kapcsolatban, de nem baj, ez így volt jó. Azóta Szegeden lefolyt pár liter víz a Tiszán, és én is eltöltöttem pár napot a partján, holott a folyót nem…..
Egyszer volt, hol nem volt, eljött a Mikulás reggele. Felkeltem, és nem épp meglepő módon üres volt a csizma. Eszembe sem jutott egy pillanatra sem, hogy ezen szomorkodjak, örültem annak, hogy szép a reggel, megreggeliztem, főztem egy kávét, kiültem a teraszra, és azt gondoltam, hogy…..
Mindjárt itt a vizsgaidőszak! Mikor belevágtam a suliba, úgy gondoltam nehéz lesz. Most érzem a súlyát. Itt vannak az esős őszi hétköznapok, és nagyon rövidek.  Lehet, hogy a time managementemen dolgoznom kellene, vagy csak szimplán át kellene szerveznem a szokásaimat.…..