Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sf68ns

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
Sf68ns 2010.07.13 10:21:44
@min: Ez így lesz, csak pont fordítva. Megveszi a BB-t a CIB, aztán mindenki mehet Békéscsabára.

Amúgy a melóban eltöltött évek alatt rájön az ember, hiába van kikiáltva az leggeCIBbnek, vagy bármely másik szolgáltató, többnyire az ügyfél a szűk keresztmetszet. Csak pont azok verik a mellüket, akik a leghülyébbek.
És tényleg, egy biztosítónak nincs fontosabb, mint az ügyfél. Olyannyira, hogy KGFB váltási szezonban el sem engedik azt másik céghez. RosehillResident jól megszívta, addig kavartak vele, míg kicsúszott a határidőből. Közületek járt még így valaki más is? Nagyon király a…..
Sf68ns 2009.12.12 22:24:48
@ganyager: ilyen nincs, a kötelező az egyetlen olyan biztosítás, melynek az ajánlatait a biztosító köteles befogadni.

@GPS fun: az Allianz tavaly sem küldte ki, hogy mennyi lesz jövőre, mert ez sem kötelező.

Hála az égnek már nem dolgozom ott!:D
Lehet itt kipróbálás nélkül szidni az Apple telefonját, a barikádon túlról magyarázni, hogy az miért szar, miért túlárazott divatcsicsa, mindez azonban elveszti súlyát, ha megnézzük, hogy mennyire elégedettek a tulajdonosok az egyes mobilmárkákkal.A JD Power felmérése szerint…..
Vera nem akart kimaradni a munkahelyéről, így a MÁV-ot választotta. Vesztére. 175 kilométert 9 azaz kilenc óra alatt tudott megtenni. Megaszámalmas!!!! Kedves Megintállunkvazze! Én sűrűn veszem igénybe a MÁV szolgáltatását, mert a fővárosban dolgozom és kb.…..
Toni Sacconaghi elemző egy asztalhoz ült Tim Cookkal, Peter Oppenheimerrel és Phil Shillerrel, hogy Cupertino jövőjéről érdeklődjön. Sokat persze nem tudott meg, ilyenkor minél több a résztvevő, annál kevesebb konkrét válasz hangzik el. Kettesben még talán kicsalható egy-egy…..
Sf68ns 2009.02.19 20:18:22
Nem lehet nagyon olcsó az ilyen méretű gumi, pedig muszáj lesz legalább kettőt beszereznie a lenti benzinfaló szörny tulajdonosának, ugyanis szabálytalan parkolás közben valahogy defektesek lettek az első kerekek. Szerintetek így kell ezt elintézni, jogosnak érzitek a megoldást,…..
Egy évvel az eddig sikertelennek bizonyult vasutas-gördülősztrájk megindítása után, új fogásokat próbál ki a Gaskó István vezette Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ); például a tagok SMS-ben kapnak majd értesítést a sztrájk megkezdéséről – írja a…..
Az ilyen hírekben szegény időkben, mint a mostani, a sok nyolc órában fizetett Apple-újságíró - miután a héten is felhívta Cupertinót, hogy volt-e bent Jobs, valamint Tim Cookot, hogy igaz-e bármelyik pletyka, amit a héten kitalált - nem tehet mást: elkezdi böngészni a szabadalmi…..
Na itt vagyok! :D Ma volt az első, hogy lógtunk a suliból, igaz muszáj volt mert érkezés után 7 nappal be kell jelentkezni a rendőrségen. Gyerekek, ezek az emberek a szipogást mester fokra fejlesztették. A nózi elcsöppenését egy hatalmas szívással akadályozzák meg, de olyan hogy a…..
Babakocsival vonaton nem semmi dolog. Igaz a Nyugatiban tényleg lehetett volna jegyet venni, és így jogos a 2200 pótdíjas dolog. A jv saját zsebbe akarta azt a 300 forintot. Persze, hogy nem ad jegyet, meg nem fog rendőrt hívni... Tanulság: mindig időben vedd meg a jegyed... A retúr meg…..
Legutóbb arról jelentek meg találgatások, hogy a negyedik mobilszolgáltató virtuális lesz, most azonban az NHH azt mondja, hogy megfontolja a negyedik mobilfrekvencia újbóli kiírását.A Nemzeti Hírközlési Hatóság először július 16-án meghallgatja az érdekelteket…..
Szóval, hogy min ügyködnek? Sztálin. Igazából nem tudjuk, hogy hol készültek a következő képek, de az átszellemült arckifejezések, no és a történelmi igazságtétel kedvéért mindenképp szeretnénk megosztani mindenkivel: A dátum tavalyi, a helyszín feltehetőleg egy…..
Sf68ns 2008.06.04 11:12:02
Bizony vannak szabályok, amelyeket nem lehet felrúgni. Persze más szabályokat, kötelességeket folyamatosan felrúgnak a MÁV alkalmazottak (tisztelet a kivételnek). Itt nem hinném, hogy fejvesztés lett volna, ha a forgalmistapista vár még fél percet. Sőt, talán az utasok szemében…..
Hatvani vonalról hetente kapu nk post-ot. Szinte mindegyikben van egy bűvös szó: felsővezetékszakadás. Számomr az az érthetetlen, hogy miért nem vizsgálják ki? Ugyanis nyilván kifizetődőbb lenne, ha megszüntetnék a hibaforrását, mint hetente javítgatni. Vagy én ehhez hülye…..
Közel a ballagás, úgyhogy a végzősök bátorítására közlünk egy történetet, amelyben életünk egyetlen olyan pillanatát ragadjuk ki, amikor igazán menőnek és tökösnek érezhetjük magunkat. Ilyen többet az életben nem lesz. Sziasztok szakítók, Egy jó régi sztorit és…..
Appleblog Olcsóbb lett az iPhone 2008.04.16 08:27:28
Na, ez most nem a német trükk, ahol ugye 25 ezer forintos havidíj mellé már olcsón adják az iPhone-t, a brit O2 valóban csökkentette a mobil árát, a változás mindegyik előfizetést érinti. Száz font nem kevés, 31 ezer forint, ennyivel lett olcsóbb a 8 gigabájtos modell, mostantól…..
Sf68ns 2008.04.16 10:44:55
A mostani körülmények között konkrétan lesz@rom a 3G-t. Kb akkor lenne vmire is használható, ha senki a környéken nem lenne még bejelentkezve sem....Szóva nekem inkább az "occcccó, occccó, jóvéééétel" jönne be.
Ezt a történetet nem is értem. A 14 éves dagi lány, eddig oké, de hogy most nem is akarta megfeketetni a fiú, meg különben sem tudtak miről beszélgetni, de mér kellett szerencsétlen lánynak a fülébe dugni a haját?  Sziasztok! Gondoltam ha mar ugyis tele van tinitortenetekkel,…..
Sf68ns 2008.04.11 10:20:23
De ez olyan x@@@@@@@@@r....5éve nincs senkid? Akkor már szeritem a te készülékedben van a hiba...user error
A szakítósblog zivataros időszakában a darabokra tört szívű vl Lándönbe tette át székhelyét, úgyhogy velem kell beérnetek az elkövetkezendő másfél hétben. Óvatosan válogattam, szerintem ilyen százhíresregény nincs, hogy feltehetőleg egy fiú miatt nemszakított (ilyen is…..
Sf68ns 2008.04.10 08:42:53
Mindig azt hisszük, hogy minket már nem lehet meglepni semmivel. Minket már annyiszor, olyan sokféleképpen aláztak meg, hogy már mindenen túl vagyunk. Aztán mindig kiderül, hogy mindig lehet lejjebb menni, csak mi nem sejtettük. Íme Márkó története, amire még mi is csak annyit…..
Sf68ns 2008.04.04 11:27:38
Egyes híresztelések szerint még mindig nincs a helyzet magaslatán a CIB internetbankja, amióta fúzionált az Inter-Európával. Kimaradt a hardverbővítés vagymi?A díjnyertes internetbank még mindig csúcsformában van. Hihetetlen, hogy hónapok óta nem bírnak vele mit kezdeni... de…..
Megint egy történet, amiben a párok egymás után nyomoznak. Mindenki figyelmét felhívjuk, hogy mi ezt teljesen elítéljük. Mert kinek, mi köze és mihez, de tényleg. Holnap karácsony, de azért egy történettel kedveskedünk nektek., hogy lassan mindenki beállítsa a téli…..