Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zija

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba STOHL IS BACK 2012.10.27 21:35:30
Szeretettel várjuk azokat a műalkotásokat, amik Stohl visszatérését dolgozzák fel. (Éppen most parádézik, mint James Bond az RTL-en) A nevem Ci. Bu Ci. ..
 Van tanulság is: nem szabad szigorúan ragaszkodni az ideákhoz, nem szabad belelátni a másikba. Kedves Szakítósok! Mióta a könyvet olvasom, azóta azon töröm a fejem, melyik sztorimat írhatnám le. Az első, amit leírok, valamilyen szinten kapcsolódik az egy/kétszavas…..
zija 2009.06.25 09:41:15
Én lennék a poszt írója. Rájöttem: azon kívül, hogy nem olvassátok el értően a bejegyzéseket, képesek vagytok akár egyetlen kifejezésen lovagolni. Szóval: 1 hétig jártunk, szerelmes voltam, de nem az emberbe, hanem abba, ahogy ő szeretett (hülye szövegektől függetlenül), mert arra, hogy valaki érezzen irántam valamit, még nem volt példa. Valószínű ettől nem vettem észre. Amúgy nem mondanám, hogy csúnya volt, de a testsúly, a szakáll, stb. csak egy bizonyos idő után kezdett zavarni, akkor kezdtem el ezeket a dolgokat negatívan értékelni. Amúgy meg akkor még vallottam, hogy nem a külső a lényeg. Szerintem ez nem sekélyesség. Nem tudom mi, de nem nevezném sekélyesnek.
Jah, önértékelésem helyreállt, (nem, nem arcplasztika, kiló smink, stb.) nem tartom magam csúnyának, stb. Nem kell lemennem a dizsibe nem büdös pasit fogni, mert (mint ahogy ez is szerepel a bejegyzésben)2 éve barátom van.
Az pedig, hogy valaki mással járt, mégis összejöttem vele, magyarázatra szorul: én megjelentem, de csak baráti minőségben a srácnál. De ő rámhajtott. Van értelme egy kapcsolatnak, ha az egyik félnek már valaki más kell? Kétlem. Jöhet a vascső, én nem bántam meg.
Mellesleg szegény M.-mel a szalagtűzőn annyit műveltem, hogy nem igazán beszélgettem vele, sőt, igen, kerültem. De az, hogy én egy másik csávóval összesmároltam már az után volt, hogy M. lelépett.
Nem kamuszagú, mert tényleg megtörtént. Az, ahogy a posztban M.-ről nyilatkozom, már mind utólagos meglátás, reakció, vélemény. Akkor még máshogy láttam.
A hét végén már csak rövidekre futja.A kép innenSziasztok!Mostanában divatba jöttek a Szakítóson az egyszavas, kétszavas, illetve szó nélküli szakításos történetek. Gondoltam, én is beleadok egyet a gyűjteménybe.Egy barátnőmmel történt az eset. Fiú udvarolgat neki, ami…..
zija 2009.06.21 16:38:52