Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batori.g

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi kell ahhoz, hogy egy „csókos” fiatal „tudósnak” a fél magyar tudományos élet asszisztáljon karrierje érdekében. A történet röviden: Van egy komoly családi háttérrel rendelkező phd hallgató aki „A” egyetemen megvédi PHD értekezését. Érdekes körülmények főleg a…..
Az ember lassan hozzászokik, hogy ezt az országot egy maréknyi gengszter vezeti, akik között aránytalanul felülreprezentáltak az ideggyógyászati esetek. A vezetés második vonalát gátlástalan politikai karrieristák, a harmadikat pedig lelkes, de dilettáns idióták töltik be. Ennek…..
batori.g 2013.02.20 16:12:57
Kérem, hogy aki fent van a facebookon, ossza meg ezt a linket: hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg Ez egy példás munkaügyi gyakorlat arra, hogy kell a kirúgásokat profi maffia-módszerekkel intézni. Tanulhatunk az ájtatos és jámbor református papoktól, Balog Zoltán EMMIniszter kebelbarátaitól.
Lázár János igazán nyilvánosságra hozhatná azon egyetemi hallgatók nevét, akiket csaláson kaptak vizsgán. Vagy azokét, akik hét-nyolc évig bukdácsolnak az egyetemen. Ja, hogy ők rendes középosztálybeli csalók, egyenlőbb csalók, mint más csalók?! Esetleg nyilvánosságra…..
batori.g 2013.02.16 09:29:39
@V mint...: A szöveged karriert csinált, a hvg is beépítette a saját cikkébe, egy kattintással egyenesen rá lehet szánkázni: hvg.hu/itthon/20130215_magannyomozas_karoli_rendorseg , utolsó előtti bekezdés első kékkel kiemelt sorai!
Delphoi jósda XIV. 2012.04.13 16:04:00
 ..
batori.g 2012.04.15 00:53:26
@bbjnick: Teljesen igaza van, amit ír a Kádás-korszak fennmaradásáról a Károli Református Egyetemen, tényeken alapul. A református egyetemet belülről ismerem. Pl. a 19-es proletárdiktatúra vezetőjének unokáját alkalmazzák professzorként; egy volt rendőrtisztet 2009-ben 66 évesen már nyugdíjasan vettek fel professzornak, úgy hogy annak csak orosz szakja van, amit nem is oktatnak a Károlin, de alapos komcsi belügyes tapasztalatára szükség volt; most pedig a Wistmanwoodot alkalmazzák, akik a III/III-as ügyosztály szélnek eresztett hekusaiból verbuválódtak, és a III/I-es Földi László a tulajdonosuk egy másik cégen keresztül. Nevesítés nélkül is mindenki mindenki megtalálhatja ezeket az okatókat, Földi tulajdonosi mivoltát pl. a cégjegyzékben ellenőrzheti. A református egyház lelkészi elnökének pedig megvan a III/III-as kartonja, csak a tartalmát tüntették el: ő Bátori néven jelentett Szabó Béla századosnak, aki a tartótisztje volt. Az egyházi átvilágításon ezt úgy magyarázta ki, hogy kölcsönsen gyóntak egymásnak. :D
Bodoky Tamás vs. Magyar Fejlesztési Bank avagy közérdekű adat-e sávolyi motoGP beruházás megvalósíthatósági tanulmánya? Bár a Kormány állítólag intézkedett a 35 milliárd forintos állami beruházás megvalósíthatóságáról szóló, a KPMG pénzügyi tanácsadó cég…..
Ha az adott településen az előzetes tapasztalatok alapján a közvéleményben meghatározott nemzeti vagy etnikai kisebbséghez tartozók esetében fokozott bűnelkövetés valószínűség vált bevetté, a magánfelek közötti viszonyban e kisebbséghez tartozók vonatkozásban az egyenlő…..
batori.g 2011.06.12 22:55:07
@dvhr: Egy újabb álláshalmozó bíró. :) Ráadásul leendő alkotmnybíró. Nem összeférhetetlenség ez?
batori.g 2011.06.14 01:48:08
@HaKohen: A Károlira pont ilyen oktató kell. Bölcskei és Hegedűs Lórika sógora, Balla Péter rektor vadászik a Fidesz-kormány-közeli emberekre, akiket áloktatóként alkalmazhat. Nem is kell az egyetem közelébe menniük. Bölcskei nylatkozta nemrég a MANCSnak, hogy lenne ő hátszél, ha OV lenne vitorla, de OV annyira eltávolodott tőle, hogy már nem látja a vitorlát, amibe hátszélként hátulról nyelvvel belekaphatna. Ezért most vadászik a hátulról penetrálható vitorladarabokra mint kamuoktatókra, mint amilyen ez a pokolfajzat vagy Féreg Csaba (cservák = féreg a szláv nyelvekben), vagy Kun Miklós, aki 9 éve kapja a Károlin a fizetését, de oktatni még senki sem látta. Lásd Vitorla és Csicsikov hozzászólását itt:

jhnnsclvn.wordpress.com/2011/06/12/john%E2%80%99s-true-testimony-janos-igaz-tanuvallomasa/

Bölcskeit mint hátszelet a "Távolban egy fehér vitorlá"-hoz pedig itt:

jhnnsclvn.wordpress.com/2011/05/17/i-would-be-wind-if-you-were-a-sail-lennek-en-hatszel-ha-lennel-vitorla/
Psycho Szex és hatalomvágy 2009.07.29 20:16:00
Az egyetemnek van egy dékánja, aki rektorhelyettes is, mert szereti halmozni a pozíciókat. Szakmailag inkább nulla, mint középszerű. Tehetségtelen és irigy, de nagyon becsvágyó. Az egyszerűség kedvéért - de főként jellene miatt - nevezzük őt SzA(r)-nak. SzA(r)-nak van egy jobb…..
batori.g 2009.08.02 01:26:57
@b.gusztav: Guszti, micsoda hang ez! Szegény Pontika úgyis olyan ijedős. Legyél vele egy kicsit toleránsabb. Különben ijedtében itt is olyan unalmas dolgokról fog fecsegni, mint a saját blogjában. Nem azért hívtuk meg ide, hanem hogy feldobja a rovatunkat.
batori.g 2009.08.02 01:29:42
@b.gusztav: Az még nem volna baj, de nem is vérbeli protestáns. Épp ellenkezőleg: gyáva és megalkuvó, mint sok meleg.