Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aranyvalagú rókamanguszta

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A mai hétfői rovatba csak ennyi jutott. Ember, wc, különböző tárgyak, egyik sem okoz torlódást. Azért ezt az egyetemi koleszban ne próbáljátok ki! Kerti pottyantósban meg nem nagy vásziszdász. ..
Egy unatkozó alak ezen a videón mutatja be, hogyan is néz ki az az anyag ami egy dohányos tüdejében lerakódhat. Egészen szarul tud kinézni a hatszáz szál cigi utáni dzsuva. Persze alapvetően mindenki azt csinál amit akar a szervezetével, a máséval ne baszakodjon.   ..
hogy tegnap a Markó utcában volt dolga, elgondolkozva megy a bíróság felé, amikor szembetalálkozik egy párral, akik láthatólag bentről érkeznek, valami perről. A nagynéném felnéz, amikor a nő annyit mond: "Ne harapjál!" A nő egyik arcfele tele van friss, piros…..
Aranyvalagú rókamanguszta 2010.01.20 02:25:13
@AzHofi: Hagyjátok már ezt a szarozást, a buzizás ha jól emlékszem először talán egy puruttyás kommentben tűnt fel, de mára már ciki.

Jó írás, de inkább tumblr-műfaj.
Subba Popi! 2009.10.12 12:00:00
Csak egy egészen apró dolog nem stimmel a videóval, de ettől igazán eltekinthetünk ezúttal. (Mennyire beszédülhetett a fászocskája a végére! :-DDDD) ..
Aranyvalagú rókamanguszta 2009.10.12 20:16:11
@Lord_Cica: Az enyém is ilyen.
Kevesebb videót MI?! És akkor honnan a jó életből nyílna meg az agyatok egy kis Ogi Jogitól?! MIT MŰVEL?! MINDENKI NÉZZE MEG!!!!   ..
Az Index legutóbbi cikke arról tudósít, hogy nevet kapott a pénisz alakú gomba. Valószínűleg, ha a gomba pont nem ilyen alakú lenne, hanem mondjuk egy villáskulcsra emlékeztetne, akkor nem kerül címlapra a hír, de ez jó apropó ahhoz, hogy egy kicsit szót ejtsünk a tudományos…..