Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cz. Zsu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G&R Amerikában Napokban 2009.08.02 02:15:13
Elment a net, fizetesemeles temaja, Ninia allandoan falshel, Pine Forestes vadaszat, maci, meg a malnas, eso,... avagy napokban tortent.Hat kezdenem azzal, hogy jott egy hatalmas vihar, ami itt szinte heti rengszewressegel megtortenik, es elment a net, es napokig nem volt, amit talan eszre is…..
Sziasztok!Fantasztikus napokat tudhatunk magunk mogott....itt ereznetek kell az ironiat..., miutan a munkakozvetitonk, a munkaidonk csokkentesere iranyulo kiserletunkre ugy reagalt, hogyha nem tetszik fel lehet mondani, ami itt azt jelentene, hogy 3 napunk van hazautazni az allamokbol, valamint igen…..
Hat ma julius 4.-en van a fuggetlenseg napja itten. Ez leginkabb olyan mint nalunk marcius 15.-e, es ugy unneplik, mint nalunk majus 1.-jet. Tehat kiulnek az emberek piknikezni amerkiai zaszloval, sapkaval, pokroccal, torulkozovel, es minden csupa piros-feher, meg kek. En speciel ugy…..
Sziasztok!Nap kozben vagyunk, ugyhogy gyors leszek mert bujkalunk a hajcsar fonokunk elol :)...A csomagom kerdese kezd megoldodni elvileg penteken 7 pm.-re er ide...az office-os csaj utana nezett nekem...nagyon rendes...kaptam ilyen trackback kodot amivel megtudtam nezni neten, hol van a borondom…..
G&R Amerikában New York - Greeley 2009.06.23 06:13:19
Sziasztok!Elore is bocs, de nincs ekezet a billentyuzeten, a net fel percenkent elszarodik, es eppen ejfel korul irom ezt, ami ugze nektek reggel 6....Szoval a repules jo volt, Brusszelig fapadossal repultunk de volt kaja, egesz jo volt...ott nagyon kellett sietnunk az atszalassal, de elertuk a New…..