Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fokapitany

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon felcsigázott ez az Ng kérdés, ezért úgy döntöttem, utánajárok a dolognak, hogy pontosan honnan is származik ez a név, miért pont egy magánhangzómentes vezetéknévvel hasít valaki ebben a nagy internacionáléban, és pontosan hogyan is kell kiejteni. Első körben kerestem egy…..
Amikor először olvastam a nevét, azt hittem, elírás. Megnéztem több helyen is, nem az. Utána máris jött a pavlovi reflex, ide nekem az adatbázist, mert ezzel a névvel tuti rekordot dönt... És tényleg! Először arra gondoltam, ő lesz az első olyan WTCC-s pilóta, akinek két…..
WTCC Hírblog Zanardi kámbek? 2011.08.30 21:43:00
Marcello Lotti minden erejével azon dolgozik, hogy 2012-re visszacsábítsa a WTCC-be Alessandro Zanardit. Ezt eddig is tudtuk, most viszont úgy tűnik egy fél sikert már elért próbálkozásával. Mint azt közismert, a mindkét lábát elvesztő olasz indulni akar a 2012-es Paralimpián ahol…..
Amerikai (Rém?)Álom All in one! 2009.06.20 22:45:00
Sziasztok! Fuha, nem is tudom hol kezdjem. Nagyon gyenge a net ezert nem nagyon volt alkalmam irni, meg mindig van mas dolgunk.Utazas!Budapestrol Zurichbe egy kis gagyi geppel repultunk, nyilvan az utolso sorban volt jegy, tehat marha hangos volt a turbina miatt. Utana mar egy nagyobb geppel…..