Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtommilegyenanickem

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne legyünk mindig negatívak, az élet szép, nem kell mindig panaszkodni. Néha találni jó dolgokat, néha csinálnak jó filmeket, jó sorozatokat. Mert ott van például a Beforeigners (Időbevándorlók) című sorozat... Szóval a Beforeigners egy norvég sorozat, norvégül beszélnek benne, a HBO csinálta, két…..
nemtommilegyenanickem 2022.10.29 18:28:28
Kompakt, felfüggeszthető, kényelmes, mi az? Függőágy, egyenesen Kínából.Ráadásul nem is a gagyik közül való: kétszemélyes és nagy teherbírású függőágyat próbáltunk ki...
nemtommilegyenanickem 2017.07.11 08:36:28
azért ha valami komolyabbat szeretnél (és azonnal), akkor irány a Függőágybolt fuggoagy.hu itt van a fenti függőágy eredeti verziója és normál méretben és 10 év garanciával (ahonnan a "szerző" a szöveg egy részét is schmittelte)
Sikerült összevadászni néhány darabot a népszerű Transformers Mentőbotok rajzfilm eredeti figuráiból. A kisfiam nagy rajongója a sorozatnak, és ez egy jó húsvéti ajándékötletnek tűnt. Csakhogy idehaza sehol sem találtam, merthogy még nem kapható. Sőt a külföldi Hasbro…..
nemtommilegyenanickem 2015.01.08 13:57:25
@Nagy Adrienn87: nem, és ugyanez volt tavaly is.

itt érdemes körülnézni:
tolltarto.hu/jatekok

Itt sincs mindig, de a megrendelést időben teljesítették, még karácsony előtt.

most pl. optimus fővezér kapható, jövő hétre ígértek mást is.
A webhely linkek vagy angolul a site linkek a Google kereső egy kiegészítése, egy olyan elem, amit csak erős korlátozásokkal használunk. Erről van szó: Az erős korlátozások alatt azt értem, hogy csak első találati helyen jelenik meg így a linkeket a Google "határozza meg",…..
nemtommilegyenanickem 2014.02.22 20:28:58
Újabb 17 milliárdos írta alá a The Giving Pledge-t, jelentette be a mozgalmat jegyző Warren Buffett és Bill Gates. A mostaniakkal együtt már összesen 57-en vannak olyanok, akik égre-földre megesküdtek, hogy vagyonuk legalább felét még életükben eljótékonykodják, de ha mégsem,…..
Az új-zélandi eset óta tudjuk, hogy az óraátállítás egyszerűen nincs benne a 4.1-es iOS szótárában. Szeptember végén történt, hogy a szigetországban egy órával korábban keltek a szükségesnél a jólelkű új-zélandiak, az iPhone ugyanis időzavarba került. Hogy egy példával…..
nemtommilegyenanickem 2010.11.03 11:24:53
@nemtommilegyenanickem:

utánaolvastam:

A nyári időszámítás, ahol használják, általában +1 óra a téli időszámításhoz képest.
A nyári időszámítás az északi féltekén, országoktól függően, de nagyjából márciustól novemberig tarthat, míg a déli féltekén nagyjából októbertől áprilisig tarthat.
(forrás: wikipédia)

Tehát ők is ugyanarra állítják az órát, de pont nem akkor, mint mi, hanem váltjuk egymást, ezért mégis jó a poszt.
addict Zenére jobb a szex? 2010.10.29 10:53:00
Egy csöpögős, leginkább a szoftpornó filmekben megszokott, túljátszott jelenettel indul, de aztán egy váratlan fordulatot vesz a Studio Bussels rádióállomás humoros reklámja, amiből kiderül, mi köze van a zenének az igazán jó szexhez. A világért sem akarom lelőni a poént,…..
nemtommilegyenanickem 2010.10.29 14:21:22
@phaszfej: esetleg mosd is meg szappanos langyos vízzel
Valahogyan egy Ausztrál honlap hozzájutott Ridley Scott közelgő Alien előzményfilmjének forgatókönyvéhez, s majd minden részletet kiteregetett, míg nem a FOX stúdió közbelépett, s felszólította a honlap üzemeltetőit a spoiler-kavalkád levételére. Ám mint tudjuk, információ…..
nemtommilegyenanickem 2010.10.23 21:27:03
@Bruti: :)
segg a jövő pinája!