Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlekSeJ

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MedIQ Vakbélműtét szájon át? 2007.05.02 11:57:00
Az áprilisi hónap egyik orvosi szenzációja volt a transzvaginálisan (azaz hüvelyen keresztül végzett) hasi műtét, aminek azért akadtak kritikusai szép számmal. Most újabb szenzációt közölt a New Scientist: vakbélműtét szájon keresztül. Nincs heg, nincs hosszú lábadozás,…..
Baby Emilio most 17 hónapos, nem lát, nem hall és mozogni sem tud. Néhány hónapja már lélegezni sem, géppel tartják életben.  Leigh-szindrómában szenved, egy ritka , neurometabolikus betegségben. Az izmai fokozatosan leépülnek, végül a légzőizmai is azért, mert a sejtek…..
Subba Tojásos bukkake 2007.04.24 23:11:00
Állítólag az egyik magyar sörgyár hamarosan egy interneten terjedő reklámfilmmel jelentkezik. A főszereplője Kiszel Tünde lesz, akit a filmben tojásokkal dobálnak, és letépik a szemöldökét (micsoda?). Tünde feladata az volt, hogy esernyővel kivédje a tojásokat, de…..
Subba Beteg amatőrpornó update 2007.04.25 14:32:00
A Subba olvasói közt egyaránt vannak pénzügyminiszterek és kéményseprők, és természetesen olyan is, aki a pornóbizniszben keresi meg a kenyérre valót. Ráadásul ez az olvasónk volt is olyan jó fej, hogy az egyik múlt heti bejegyzésünkben említett incesztusos film…..
Subba Érdekes adat - Popbörtön 2007.04.27 14:50:00
Azt tudtátok, hogy nem csak Ogli G és Zalatnay Cini ültek a magyar popipar szereplői közül dutyiban, hanem Fiesta Tibi is? Tudjátok, akinek olyan sok a tetkója és korábban a Junkiesban játszott...
A drága jó Pajtás és a punnyadt Bravo nagy űrt hagytak maguk után. Hova írjon egy tanácstalan fiatal, ha problémája van? Egy unatkozó bácsi szívesen válaszol minden kérdésedre, csak nehogy valaki komolyan vegye. ..
Subba Szefós hétindító 2007.04.23 13:16:00
Repes a szívünk, amiért a videómegosztó szájtok már Magyarországon is olyan népszerűek, hogy ha az ember el is mulaszt valami gyogyóst megnézni a tévében, másnap egészen biztosan megkapja emailben a felvételt. Tulajdonképpen a borhamisítás óta nem volt technológia, amelyik…..
Subba Hét képe: Páternoszter 2007.04.24 17:38:42
Erdő Péter bíboros, érsek, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elnöke megérkezik a minisztérium épületébe, ahol Hiller István oktatási és kulturális miniszterrel találkoznak. - Az Oktatási Minisztérium honlapjáról. Haladó latinosok pedig bogarásszák ki a…..