Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shmonsta

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Corrosion Of Conformity - Corrosion Of Conformity (Candlelight) A Corrosion Of Conformityt legtöbben a kilencvenes évek közepéről ismerik, nagyban köszönhetően az akkori multikiadós szerződésnek. Az 1994-es Delivarence lemezükön hallható Clean My Wounds és Albatross dalaik viszonylag…..
Nem sokat konyítok sem az aktmodellkedéshez, sem pedig a pornózáshoz, de örömmel látom, hogy ezekben a körökben valóban törődnek az alkalmazottakkal, és nem csak üres ígéret a fejlődési lehetőség. Amint megunják a testük kizsákmányolását, már ugorhatnak is a DJ pultba egy…..
shmonsta 2013.04.18 01:24:32
@Mayday: Egy csomó rockbanda képes az általad említett dologra, attól, hogy te valamit nem tudsz még lehetséges, elhiheted. :)
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
A Blikk igen komor és szigorú hangú cikkben osztja ki a két év letöltendőt Stohl Andrásra, na nem azért, mert a színész megint Schumacherre kokózta magát és elütött egy öreg fószert, hanem azért, mert az első börtönkalandról írt, azaz tollba mondott könyvétől…..
shmonsta 2012.12.28 15:32:35
@béla a görög: Tényleg létező dolog, hogy a bűncselekményéről írt könyvéért nem kaphat jogdíjat. Nyilván bármi másért igen, de azért nem.
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
shmonsta 2012.10.08 00:38:13
@Vérfürdő Bill: Akkor miért nem veszed meg őket instrumentális verzióban? Többnél is adott a lehetőség.
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
shmonsta 2012.08.31 23:10:15
@Zig Zag: a hozzászólásod összes kérdésével egyetértek és engem is érdekelne mindegyikre a válasz.
2012-ben augusztus 17. és 19. között zajlik majd a Fekete Zaj Fesztivál a már megszokott helyszínen, vagyis a mátrafüredi Sástó Kempingben. A korábbi évekhez hasonlóan idén is az olyan csapatokra fókuszál a rendezvény, akik máshol nem nagyon bukkannak fel a nyáron. A Fekete Zaj…..
Egy online interaktív múzeum része lesz a legendás lemezlovas, John Peel óriási lemezgyűjteménye. A több mint 25 ezer nagylemezből, 40 ezer kislemezből, és sokezer CD-ből álló kollekció az Arts Council England valamint a BBC közös projektjeként létrejövő The Space nevű,…..
shmonsta 2012.02.25 01:01:20
:D
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
Dionysos Rising Rudán Joe interjú 2010.03.16 18:24:00
Úgy illik, hogy a magyar zenék rendszeres, ám soha nem rosszindulatból fakadó ostorozása mellett teret adjunk  azoknak a zenéknek és zenészeknek a bemutatására, akik bőven tettek azért, hogy a hazai rock/metal muzsikák közt is legyen minőségi, értékálló és klasszikus.…..
shmonsta 2012.01.29 17:53:18
@Dionysos: Na akkor most időben megköszönöm a linket, most fedeztem föl a profilomon, hogy erre nem válaszoltam, tehát: köszönöm :D
Az utolsó merényletet ismerem, csak a régebbi koncert maradt ki valahogy. Üdv.
VV Christofel kocsmáját pénteken nyitották meg, ahol megtámadták az xnews.hu csapatát. ..
shmonsta 2012.01.29 17:30:21
@astonferi: Ebben a hírben / vidóban nincs szó arról , hogy kocsmát nyitott.
shmonsta 2012.01.29 17:39:48
@astonferi: Bocs, a videó fölött tényleg ez van, a videóban viszont már nem. Nem vettem észre.
Greets to all, long time ago we havent post anything on here, since FB is there , its a lot easier to be an uptodate newsfeed about the sound fraternity.On Saturday night in Antigua, there is a big soundclash comming!King Addies vs SupersonicJust wanted to say, the author of this blog is a…..
Gio egy érdekes tarifapárhuzamot talált a Vodafone-nál. Most 60 ezer forint laptopvásárlási kedvezményt kaphatnak azok a szerencsések, akiket nem zavar, hogy eközben a mobilnetért 2 évig összesen 72, sőt, igazából 81 ezer forinttal többet fizetnek, mint ha online rendeltek volna egy…..
shmonsta 2011.04.05 18:28:35
shmonsta 2011.04.05 18:34:46
@shmonsta: A kommentemet kéretik figyelmen kívül hagyni. Köszönöm.
Subba Barátnőt keresek! 2010.07.31 08:30:00
Újabb versenyző az offline húspiacon...
Mondhatnám, hogy dallamok az anális szerelemről, de nem volna őszinte. Régóta tartozom ezzel a beszámolóval Overdrive-nak, a világnak, a lelkiismeretemnek, valamint Suzanne nővérnek és az árvaháznak. Utóbbi egyébként belülről ismeri a sztorit szerintem, mert Mária nővér utána…..
Ozzy Osbourne híres arról, hogy élete során annyi drogot és alkoholt tömött magába, amitől mások általában meghalnak, ő viszont még mindig él. Most az amerikai Knome nevű cég rá akar jönni, hogy mi a titka a Black Sabbath eredeti énekesének, ezért genom térképet készítenek…..
shmonsta 2010.06.16 11:22:25
@SzaboZsee: Azért ez egyáltalán nem állja meg a helyét semmilyen szempontból (na jó bibircsókból igen). Ne érts félre, szeretem Lemmyt csak régóta követem mindkettő életét.
Szántó Gábor DJ Playeréről már írtunk, nem is oly rég - most pedig már itt a 2.0-ás verziója, amely egy elképesztő újdonságot tartalmaz: a telefonból két független sztereó hangkimenetet nyerhetünk ki análkül, hogy bármit rádugnánk (a két független kimenet a komoly DJ-zés…..
Életet lehelünk méltatlanul elfeledett rovatunkba, és nem más előtt tisztelgünk mai posztunkban, mint a jó útra tért James Alan Hetfield előtt, de közvetve az egész Metallica előtt is. Ez a klassz kis rovat egyben lehetővé teszi, hogy megemlékezzünk a bő…..
shmonsta 2010.05.31 22:55:59
@Rtama: Na ennek a hozzászólásnak a végén ott a tökéletes igazság. Szeretem őket és pont ugyanezt gondolom.
Glenn Danzig az utóbb években csak arról volt híres, hogy töketlenkedik. Egyrészt a bulvármédia azon röhögött hetekig, hogy egy nagydarab, de nála kevésbé kigyúrt ember jóformán egy legyintéssel földre vitte a keményen pózoló rocksztárt, másrészt pedig a Misfits az ő…..
shmonsta 2010.05.30 17:01:42
  Greets kedves madzsar soundclash fanatiks!!! Először is! Tényleg rohadtul sajnálja a blog szerkesztőség, hogy szinte senki nem jutott el erre a klesre. De szarni rá, lesz még sok ilyen !!!!!! Tavaly nyáron a Duna, most a vulkán, legközelebb úgy kell megtervezni, hogy 1 mindenkinek…..
"Úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes társat Vörös Attila személyében." - mondta Jeff Loomis, a Nevermore gitárosa a Lángoló Gitárok egyik szerkesztőjének, Sixxnek egy interjú alkalmával (a beszélgetést a New Noise magazin második számában lehet majd olvasni). Loomis…..
Április 13-án közleményben tudatta a Pokolgép zenekar, hogy Rudán Joe énekes és az együttes többi tagjának útjai elválnak. "Úgy döntöttünk, hogy nem kívánunk a továbbiakban együtt zenélni és - egymást és a közönséget tiszteletben tartva - elválnak útjaink." -…..
Kezdjünk egy találós kérdéssel: miről emlékezetes a mai nap? Már azon túlmenően, hogy nyolc év után végre kocsiszínbe érkezik a Vörös Villamos? Ha kell, segítek. Ma, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját! Két jó okom is van lecsapni a…..