Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skinnyslut

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori blogposztomban elsírtam, hogy eladjuk a Camryt, melyet oly nagy szeretettel használtunk több, mint egy évig. Öntudatos autó, az eladás helyett inkább a halált választotta. Sietve leszögezem, hogy az autó sem nem volt törött, sőt, az első egy éveben a meghirdetés…..
skinnyslut 2009.08.14 11:58:05
@Bende Tibor:

Melyik postban? Nem olvasok minden cikket.A seggemen át betolt vasvilla meg várható volt. Tökéletesen beleillik az útszéli primitív stílusotokba amiből a kollégáddal való múltkori társalgás már adott némi ízelitőt. Amint látom a volt tulajdonosokra történő mutogatáson kívül nem sok érved van. Nyilván nem véletlenül. Érthető, hogy dühös vagy.

(Melyik tulajdonosa bukkant fel? Az Usztics Mátyás vagy a vámolás előtti külföldi cégé ? Biztos lelkes Totalcar olasó mindkettő.LOL)
skinnyslut 2009.08.14 12:03:43
@Il mio nome è Nessuno:

Kivéltelesen nem Q, van itt több Toyotás barát is.

Láttam a rendszámát. Ennyi. Természetesen nics semmi bizonyitékom ám egy autós újságnak gyerekjáték lett volna megcáfolni. Valamiért nem tették.
Belsőség Árlistaszűz voltam 2009.07.15 17:18:00
Őszintén megvallva, még sosem fordult velem elő, hogy bementem egy prémium autókat árusító szalonba, és ikszelgettem a listát, majd a személyi bankáromat felhívva elutaltam volna az előleget. A használtautó hirdetések a barátaim, olyat veszek, amibe az első tulaj évtizedekkel…..
skinnyslut 2009.07.16 11:38:16
@bervas:

"Aki az érzésre figyel, és nem a divatra, az nagyságrendekkel olcsóbban megkapja ugyanannak az érzésnek 80-90-100%-át."

Kérlek tisztelettel magyarázd el mert komolyan érdekelne mit értesz az "ugyannanak az érzés" kifejezés alatt.
Elképzelni sem tudom milyen formában nyújtja egy Z435i érzését egy Subaru XT, egy Citroen XM vagy egy 30éves jaguar a sosem létezett W106-ról nem is beszélve :)
" De viselje el, hogy a sok irigykedő pillantás mellett páran megmosolyogják."
Légy nyugodt elviselik,pontosabban leszarják ami cseppet sem nehéz. Legalábbis sokkal könnyebb mint a mások zsebében kotorászó irigyeiknek megemészteni a látványt.Na látod (és ahogy elnézem) az lehet nehéz.
skinnyslut 2009.07.16 11:43:07
@bervas:

"Ami a cicuka frontot illeti: hogy kik gerjednek ma Magyarországon az új Merci-BMW-Audi emblémára, azt meg sem próbálom minősíteni. Életkortól, ízléstől függetlenül."

Jó, rendben. Arra viszont tedd meg légyszi, hogy legalább a húszéves Subarura és XM-re gerjdőket legalább egy kicsit körülírod.Baromira érdekelne! :)
skinnyslut 2009.07.16 22:00:34
@husom:

"Engem a második mondattal akasztottak ki. Hogy lakópark meg öltönyös apuka stb."
Véletlenül sem az volt a cél, hogy Téged vagy mást kiakasszanak, hanem a Bende Úr burkoltan és -meglehetősen átlátszó módon- így szerette volna tudatni az olvasóival, hogy az öreg Camryba és a Subaru-hitelbe való belebukás ellenére Ő öltönyös apukáktól hemzsegő lakóparkban lakik.;)
Belsőség A turbólyuk él! 2009.07.11 23:00:00
Képzeljék el a sokat emlegetett paraszthajszálat. Ha megvan, vágják ketté és képük lesz arról, mennyivel marad le az Insignia OPC a 300 lóerő feletti, összkerekes, sportos limuzinok dobogójáról. Mai cikkünk blogposztja...
skinnyslut 2009.07.13 20:29:37
@Tomcy:

"Az meg a másik hogy az audi/vw összetenné a két kezét ha egyszer az életbe olyan tartós autót tudna csinálni mint amilyen a régi suzuki volt!"

Apám, nekem semmi bajom a Suzukikkal(kivéve ha Audihoz hasonlítják de most már kezdem érteni mi az a"szuzukikomplekszus". Látom, ez tényleg létezik:). A Balkánon vagy a posztszovjet országokban máig hemzsegő évtizedes VW/Audi termékeket még sosem láttad? Érdekes, ezekben a mostoha útviszonyokkal bíró országokban az idös nyugati autók között szinte csak VAG terméket vagy Mercit látsz, japán személykocsi egy darab nincs,kerülik mint az ördög a feszületet hiszen hiába megbízható a motor és az elektronika ha az autó többi, olcsón előállított "kispórolt" anygokból készült része a vadkeleten egykettőre szitává rothad vagy széthullik.
"Csak a sok szemellenzős nem látja a fától az erdőt!"
Mondod te...:)DDDDDDDD

"Amúgy milyen marha érdekes 2 évvel ezelött voltam 6 hónapot japánban és ott ha már 1 nap láttam 1 europai kocsit akkor sokat mondtam! Vajon miért? Biztos olyan hülyék a japánok nem, hogy csak hazai autót vesznek?!
Hát persze! :)"

Hát persze...Ezt mondom én is. Akkor voltál te Japánban,Suzy amikor a pina dalol! Ha bármikor is lettél volna arrafelé akkor tudnád, hogy ha valakik akkor éppen japán gazdagok azok akik igazán élnek- halnak a Mercedesért és a BMW-ért.

"Amúgy ha prémium kategória akkor Lexus!"
Lehet, csak pont Japánban nem. Igazán gazdag és komoly japán az életben nem vesz Lexust csak németet vagy Ferrarait, ebben 100-ig biztos lehetsz.
Biztos hülyék...
skinnyslut 2009.07.13 21:25:39
@Tomcy:

"Látom mennyit értesz hozzá, az egy 1.6 szívó benzin meg 2.0 szívó benzin! Egy turbó GT 2,3-tól indul ami nincs agyonütve!"

2.3 sehogy sem 3.5.

"Amúgy nem vagyok gyökér de nekem bőven megért ennyit ez a kocsi amikor látom a sok 7-8millás passatos meg audis szétrobban az idegtől, hogy letolja őket egy SUZUKI! :D"

Bocs,de a hozzászólásaidat olvasva éppen te vagy akit megüt a guta akkor is ha esetleg drágább vagy nagyobb teljesítményű autók megelőzik.
Az meg végképp érdekes, hogy német prémiumautó tulajdonost még sosem hallottam úgy nyilatkozni, hogy azért venne nagy teljesítményű autót, hogy lehagyjon egy Suzukit. Az gyors japán autók vevői viszont majdnem mind életcélként élik meg a nagyteljesítményú német autók "lealázását". Hemzseg ezektől az Internet. Ennek mi lehet az oka?

"És nem költök milliókat a tuningra!"

Persze, mert nincs :) Ha jól tudom,te írtad fentebb, hogy az álmaid netovábbja a haverod 350le-s Subaruja, ami megveri a lámpától az M5-öst .:)
"Elárulom, hogy egy kipufogóval és egy jó megoldású dierktszűrővel minden változtatás nélkül 8,9-ről 8,1-8,2-re csökkent a 0-100!"
Elárulom,ahhoz hogy egy autó gyorsulása változatlan áttétellel közel tíz százalékkal kevesebb időt vegyen igénybe 100KM/H-ra ahhoz min. 20-30%-os teljesítménynövekedés szükséges amit egy szűrő és egy kipufogó az életben nem produkál, főleg nem 1600ccm szívóbenzin kategóriában.
" Azért egy 1.6 szívótól nem rossz!"
Tényleg nem. Csak nem igaz.

"Hülyeségre nem adok ki pénzt!"
A Suzi-turbo vagy a tunning Subaru várlása előtt majd szavadon foglak:)
"Persze ez is szubjektív hogy kinek mi ami hülyeség!"
Na látod. Ezért ne okoskodj luxusautóvásárlás vagy Merci és Audi-ügyben.
skinnyslut 2009.07.14 23:06:12
@Tomcy:

Ne nézz már teljesen hülyének,légyszives!

Nem mindennapi képességekkel rendelkezhetsz ha egy műszercsoportot mutató videóról tizedmásodperces pontossággal megállapítod a gyorsulást.
Azt nem vitattam egy pillanatig sem, hogy egy Swift Gti jól megy.
Azt tartom hülyeségnek hogy 0.8 sec-mal javulna a gyorsulás.
Nem a kilométerórát kell levideózni hanem azt ha egy széria GTI-vel gyorsulsz.
...elég lesz-e mindez a konkurenciával szemben? Holnapi bemutatónk előzetese...
skinnyslut 2009.07.12 12:26:01
@danesszka:

"Elmondanám, hogy amikor kijött a Lotus Omega, akkor az volt a világon a leggyorsabb szedán."

Elmondanám (ha már nehezen megy az olvasás),hogy a megejgyzésem/válaszom az Irmscher-re és a többi belinkelt Omegára vonatkozott.
skinnyslut 2009.07.12 12:39:35
@szabopsz:

"Amikor kijött a lotus omega menetteljesítménybe egy szériagyártású autó előzte meg. A Ferrari f40. De az nem sedan!"

...ahogy a Lotus Omega sem szériagyártású. A többi stimmel, legalábbis a gyorsulást tekintve...
skinnyslut 2009.07.12 13:10:55
@danesszka:

"Elmondanám, hogy amikor kijött a Lotus Omega, akkor az volt a világon a leggyorsabb szedán."

Persze, az Alpina B10 biturbo után:))

209.85.129.132/search?q=cache:zSoBvuzaRWsJ:de.wikipedia.org/wiki/Lotus_Omega+lotus+omega+h%C3%B6chstgeschwindigkeit&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

A svéd cikkedben szerplő 176 mérföld egy oltári kamu és baromság.
Azt ugye még te sem hiszed, hogy egy autó tizenévesen ennyivel gyorsabb mint vadonatúj korában.
A gyári adatok és a korabeli tesztek is 280 körül mozognak.
310 km/h-hoz (pláne egy limuzinban) a mai légellenállási együtthatókkal is min. 500 le és 700nm szükségelteteik.
Május közepén mutatták be a nagyközönségnek a stuttgarti márka lexusluxuslimuzinját. Az európai gyártók lassan egy évtizede érdeklődve, de kissé lesajnálóan szemlélik a japánok vergődését az akkumulátorokkal. Nagy, nehéz, drága, veszélyes, környezetszennyező, a…..
skinnyslut 2009.07.10 11:54:02
@KamikazeOne:

"Mert nyilván nem tudok meggyőzni olyan embereket, akik fontosabbnak tartják a kivagyi luxust a praktikus kényelemnél és az öncélú teljesítményt a környezetvédelemnél."

Remélem az épitési törmeléket az erdőbe borító, a fáradtolajat a kert végébe engedő, a vasúti töltés oldalába mindenféle szemetet és hulladékot kiöntő, a vizpartokat pillepalackokkal teledobáló tahók, az utcát fűtő lakótelepi és a buszmegállóban csikkeket szátköpködő prolikat hasonló vehemenciával győzködöd. Szerintem te lennél a legboldogabb és vélhetően a paradicsomban éreznéd magad, ha az átlag gépkocsik kibocsátásának ezrelékét adó luxusautók és vevőkörük szennyzésén múlna a környezetvédelem.

" Fizessen, akinek van miből(persze a vagyonadót is !!!)..."

Ha a kicsinyes demagógiádon sikerül túllépned (bár amig ennyire csacsi módon egy F1-est egy átlagautóhoz hasonlítasz) esetleg arra is rájöhetnél, hogy a hulladékoknak a tárolókba történő elhelyzése és a fegyelmezett viselkedés nem pénzkérdés.
skinnyslut 2009.07.10 11:56:03
@skinnyslut:

((bár amig ennyire csacsi módon egy F1-est egy átlagautóhoz hasonlítasz,MEGLEHETŐSEN NEHÉZ LESZ)
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
skinnyslut 2009.07.08 23:35:16
@skinnyslut:

"Az Ő hozzászólásaiből Te lótúrót sem moderáltál ki,-hisz nem volt mit- csak a legfejjebb a másik emberéből."

Itt természetesen arra gondolok, hogy DÉLUTÁN nem volt mit Tőle kimoderálnod mert nem írt semmi OLYAT.
skinnyslut 2009.07.08 23:44:00
@Bende Tibor:

" Igen, néha elgurulnak gyógyszerek, de igyekszünk odafigyelni erre."

Yes,yes! Például úgy, hogy kariking kollégád még bíztatod is erre a stylusra! Ezt pont Te mondod,ember! Ez aztán a süketek párbeszéde!

Na, Good Night!
skinnyslut 2009.07.09 21:40:59
@thetriggerhappy:

"ügyvédként ismerem a jog korlátait."

Bocs,de ez számora elég hihetetlen.
Kizárt dolog, hogy te az vagy.
Ezzel a demagóg és beszűkült gondolkodással ahogy Te a korábbi disputa alapján váltig feltételezed, hogy itt bárki és bármikor is megütné a nőjét aligha praktizálhatsz.
Az R8 tulaj modora,higgadsága és kifogástalan fogalmazóképessége alapján százszor előbb hinném róla, hogy ügyvéd.
Ha ne adj' isten mégis jogvégzett ember vagy, legjobb esetben is egy Rákosi-korszakbeli népi ügyészre emlékeztetsz az ostobán kreált prekoncepcióiddal.
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
skinnyslut 2009.07.02 14:50:20
@Bende Tibor:

"Mit nem értesz?"

Csak két dolgot:

Az első kommentemre történt válaszod elovasása után nem értem, hogy jut eszedbe szellemi képességekről elmélkedni, tekintve, hogy az LKB-S RENDSZÁMRÓL véletlenül sem méltóztattál még csak vakkantani sem.
Másodszorra ha esetleg rosszul emlékeznék és nem ez az autó lenne az (De bizony ez az) akkor valószinűleg egy legyintéssel elintéznéd a dolgot.
De ahogy elnézem ennél egy picit jobban felment a pumpa. Talán nem véletlenül...
skinnyslut 2009.07.02 14:58:03
@kariking:

Nocsak, cigányútra ment egy szardarab a seggnyalás közepette?
Köpd ki bátran, baby. Megvárom. Oszt' rámehetsz az enyémre is, bár a spanglit jobban szeretem.:)))
skinnyslut 2009.07.05 11:09:45
"Mondhatni kicsit valószerűtlen, hogy (elmondása szerint) már egy akkor is szar állapotú Camryt ezek után súlyos pénzekért helyreállítanak."
Nagy kamu már megint, hiszen én sehol sem írtam,hogy szar állapotú volt.

@ommm:

"Igaz, én csupán slut-unkat idéztem, mintha ő emlegette volna, hogy milyen rosszul nézett ki."

Persze, hogy rosszul nézett ki.
(Ha valamit telibebasz a villamos az ritkán néz ki jól.).
Meg ez az autó újkorában is cefet ronda volt. Így értettem. Clear?
Belsőség Nehéz nem elájulni 2009.07.04 09:34:32
  Sok egyéb mellett megtudtam, hol nő a legjobb bőr a marhán; hányan szaglásszák az Audikat, és azt, hogyan kell virtuálisan kivenni a Q5 tetőkárpitját. Felvillant az A5 Sportback is – Audi TechDay 2009, a minőség jegyében.  Vélemények az azonos című…..
skinnyslut 2009.07.05 10:27:39
Az Audinál lassan negyedszázada töretlen és nagyívű a fejlődés akár technikai, akár minőségi és designfronton.
Sosem volt olyan modelljük ami a törzsvevőiket és a rajongóikat megosztotta vagy sokkolta volna. /BMW/
Minőséggel kapcsolatos skandallumról sem tudunk /Mercedes/

@Ciri:
"Életemben nem éreztem még új autóban ennyire jó illatot, nagyon különleges, picit édeskés -mint a vattacukor- illat keveredik a bőrével.
Nekem nagyon bejött."
Ja-ja!!!

@qualitaet:
"Néhanapján utazom újabb A8-ban és ültem egy-kétszer Q7-ben is.Semmilyen illatot sem érezni."
Látom, mostmár a szaglásod is szar te süket.(Hogy agyilag világtalan vagy az meg már rég vilgos.
Béla,neked a legkisebb fingod nincs a jó illatról.:))

@www.totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=83059:

Én úgy halottam, hogy a hulladék 550-eskben is valami több darabból összeépített léghűtésű Citroen motor van.:)
  A rosszindulatúan hangzó pletyka, mely szerint a gyártók a tartós tesztelést az első néhány ezer vásárlóra bízzák, nem teljesen alaptalan. A jelenlegi modellciklusok mellett többre se idejük, se pénzük nincs.  Vélemények az azonos című írásunkról...
skinnyslut 2009.07.02 08:59:39
@Ciri:

"Akkor van még plusz egy arrogáns genyánk?

:)))"

Ugyan-ugyan! Én fasorban sem vagyok ehhez ( Mr.Qualifasz :) az örökké szarkasztikus,kékszakállú,piperkőc majomhoz :))))
skinnyslut 2009.07.02 09:20:10
@qualitaet:

"Ez a fasz Skinny (ezt a hülye nicket) a kinti haverom."

Te vagy a fasz, béemvé-strici.!!:))))
Mi bajod a skinnyslut-tal?
Tudomásom szerint te nyekerged folyton, hogy 50 kiló felett nem köll a csaj! Hát most itt van egy,dögös, nickformában, Béluskám :)))
Kválitét? Muhaha! Nem rossz,de a szerintem a Cuhélter nicknév azért jobban állna.:)))))))))))))
Amúgy meg arról volt szó, hogy végre- valahára rendes márkára váltasz a hulladék Banglefos után.:)
MERCEDES RULEZ!
skinnyslut 2009.07.02 14:18:44
@Ciri:

Én is! Volt már neki réges-rég (ráadásul az akkori nagy kedvencem) de egy hülye és nem érezte be mert csőlátő beémvés.:)
Helyesbitek: AUDI (is)RULEZ!
(Szeretem a bömbit is nyugi, csak nem annyira mint a többi nagy dajcsot)
Na, elég mára a blogozásból:)
  Ahogy a parizerből is, autóból is a frissebb a jobb. De arra nem számítottam, hogy a Mercedes rögtön téliszalámit ad.  Vélemények az azonos című írásunkról...
skinnyslut 2009.06.23 17:38:46
@Ratnet:

"A gazdag sznobok megveszik a 'csillag' meg 'propeller' miatt, az meg ugye már nem is érdekes, hogy a presztízs lassan nulla felé konvergál, formailag meg hó'ttbéna kocsiban ülnek."

Szegénykém azt ugye tudod, hogy amit írsz tökéletesen ráillik a SAAB-ra:)
Éppen a SAAB az a márka amit egy időben jó páran pont, hogy csak az individualizmusa miatt vettek (magyarul :sznobéria)csak meg egy időben, pont ez az ami manapság igencsak kiment a divatból, zuhan a prezstízse és az ezredforduló előtti modelljei pedig borzasztó csúnyák voltak.
(Semmi bajom a svéd autókkal a Volvot nagyon szeretem,a faceliftes S60-as kiváló autó, volt szerencscsém hozzá.)
Belsőség Kell.Bele.Erős 2009.06.19 13:35:00
Amikor ez a belső levlistára kikerült, szinte egy emberként emelte magasba hüvelykujjait az egész szerkesztőség, még tán Angéla is. Ez az! Van minden, ami kell: V8 a Mercedestől (márpedig a V8 ugye a pokolban is...), váltó a BMW-től, bódé Togliattiból, kardán, póver, móka és…..
skinnyslut 2009.06.21 15:08:11
@dennisthemenace:

"A stilusodbol kovetkeztetve pofad az neked van."
Nyugi, en csak akkor beszelek igy ha egy hozzad hasonlo arrogans niemandrol van szo. Te viszont minden magyart sértegetsz megallas nelkul.

"Senkihazi?"
Persze. A tokeletes mintapeldanya vagy, hiszen kepzettseget nem igenylo segedmukas letetdre folyamatosan sertgeted az otthoniakat ugy, hogy meg vensegedre is chauffeur vagy akit ha esetleg kirugnak a picsaba szaz masik ehenkorasz bevandorlo jut a helyere.

" Mibol gondolod,nagyarcu,hogy barmiben is kulonb vagy?"
Abbban biztosan igen, hogy nem irok olyanokat senkinek mint te:

" Megkeresem soforkent,amit te,nagy magyar ertelmisegi"

Tudod,szorgalommal,folyamatos tanultsaggal(utobbit mondjuk honnan is tudnad?) es ekozben szerzett tudassal, na meg az ehhez szukseges alazattal barki barmit elerhet, komoly es sikeres emeber lehet de a magadfajta arrogans es megkeseredett,egyszeru munkaskent megrekedt senkibol mar nem annyira sok. Pontosabban szólva semmi es senki.
Az meg csak jotanacskent mondom, hogy mikozben te gusztustalan nyalasbol uton-utfelen sinfeled a magyarokat kulfodi ismeroseinek addig ok emiatt nemhogy tobbre fognak tartani, hanem az egszseges nyugati patriotizmusukbol és moralis ertekrendjukbol adodoan szimplan szervilis es szar embernek minositik a hata mogott azt akinek a szulofoldje,nepe es azok veg nelkuli feketitesen, és az ezzel valo bevagodasi szandekon kivul mas temaja nincs.

" Ekezet nelkul irsz,gondolom,te sem othon vagy,akkor meg mit jar a szad,mint a kacsa segge?"

Hja, csak kisse mas statuszban, Honey. Ennek ellenere kozel sincs akkora a pofam mint a magdafajta nullaknak.

"Kepzetlen? Nagyon jo szakmam van,otthon is megelnek belole,de minek,ha egy normalis orszagban is elhetek?"

Kepzelem, micsoda "szakma" lehet,es mekkora spieler lehettel otthon ha most, eleted kora delutanjan gepkocsivezetokent eszed a frissen bevandoroltak izletes kenyeret :)))))))

"Azert koptak ki a Ritmok (is),mert itt van penzuk az embereknek cserelgetni az autojukat,nem ugy,mint Mo-n."

Ertem.
Azt is magyarazd mar meg professzorkam, hogy mas markak illetve tipusok cserelgetesere miert "nem volt penzuk".:)"

"A Suzukit nem ismerem,nem is szoltam ra semmit;de a Lada igenis egy fos,csak egy ilyen idiota,nagyarcu seggfej fenyezi meg mint te.LOL "

En sem nagyon ismerem a suzukikat es nem fenyezek semmit te szerencsetlen,csak tisztaban vagyok a Ladak elonyeivel meg azzal, hogy a Ritmok a legnagyobb szarok modjara par ev alatt eltuntek a szemetben, jo par kategoriatarsaval ellentetben. Ezeket sajnos meg a hulladek szocialista autok nagy resze is tobbszorosen tulelte vilagszerte, mig Ritmobol mutatoba sem maradt.

Szerintem a nagyarcu te vagy, hiszen egy-ket bontasra itelt szar korabbi, vagy egy tizenves csotrogany jelenlegi birtoklasa, na meg a söpredek keleti vendegmunkas-statusz peldatlan és nevetseges buszkeseget, lenezest valt ki beloled, de felo, hogy a seggfej is rad illik, hiszen hulyesegeket beszelsz az autok tartossgarol es ami a nagyobb baj, hogy nem (ekkora pofaval sem)vitted semmire.

skinnyslut 2009.06.21 16:17:46
@Dennis01:

Én (időközben "szereztem" ékezetet)soha nem szólok le senkit, kivéve az olyan szánalmas nullakat akik Fiat 124-ből és Ritmobol szaroznak le Ladákat és megtűrt , élősködő kuliként nézik le és sértegetik az otthoni magyarokat, mindenfajta műszaki,intellektuális,egzisztenciális vagy ekölcsi jogalap nelkül.

"te is a sajat igazadat fitogtatod... "

Bizonygatom...
A fitogtatás szó egész mást jelent.
Pl. dennisthemenace fitogtatja a magyarok számára elérhetetlen képességeit,bölcs ismereteit és irigylesre méltó társadalmi statusát. XD.
skinnyslut 2009.06.21 19:40:54
@dennisthemenace:

"Eloskodo kuli? Kirol beszelsz,te szellemi toplak?"

Valami aluliskolázott, frusztrált szerecsétlen melósról aki érthetetlen módon úgy néz le más embereket,nemzetet (ld. diplomások és a magyarok),hogy vénségére lófaszt sem tud felmutatni, semmivel sem több náluk, és úgy szarozza mások autóját,hogy ő maga is kétes hírű, évtizedes hulladékokban kucorogott világ életében.
"Ekezeted mar van,de helysirasbol meg mindig gyenge vagy."

A "helysiras" gondolom nálad valami egyhelyben toporzékolás-félét jelent...:)
Abban hozzád képest - ahogy elnézem- valóban gyenge vagyok :)
"A muszaki tudasom esetleg meghaladja a tiedet,ha autorol van szo."

Meglehet, bár a Ritmoról összehordott hülyeségeidet olvasva egyelőre ennek az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve.
"En nem nezem le a Ladasokat,csak en nem szeretm a Ladakat,ennyi."

Nem.Sokadszorra írom le: Te a magyarokat cikized permanensen és a diplomásokat nézed le úgy, hogy eközben semmivel nem vagy több az átlag magyarnál, egy iskolázatlan senki vagy,e mellett Ladákat szarozol le( ami természetesen szíved joga) egy majdhogynem szarabb autó egykori gazdájaként.
Értem én, ezen tényleg nincs mit vitázni.
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
A Bende egy állat. Így utólag is elnézést kérek, mind az olvasóktól, mind a Tibbytől, nem kéne az embernek a főnökét - aki amúgy tisztes családapa és kiváló cégvezető - leállatoznia, de akkor is. A Winkler energiavámpírnak nevezte egy időben, mert Tibby szeret az ember…..