Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Überzoli

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes pillanatról készített képet "rlevi". Gondolkodtam, hogy most milyen Superman-es vagy bábjátékos szöveget írjak hozzá, de szerintem ezt nem is nagyon kell kommentálni. Rákattintva nagyítható ..
Überzoli 2010.02.10 19:17:18
Überzoli 2010.02.10 20:11:36
             No komment  ..
Sokat emlegettem videóimban a játéktesztelőket, tudom, hogy nem egy álommunka, de azért akkor sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehetett tesztelés után egy Mesterlövész, Airborne Hero vagy a Big Rigs (bár ez egy külön kategória már) olyan amilyen. Vagy jobban belegondolva, milyen…..
CzBeno találta ezt a képet a Penny-Arcade honlapon. Fura, hogy a mai napig kapok néha "pro Mortyr" e-maileket. Elfogadom, hogy egyeseknek a nosztalgiafaktor miatt kedves, illetve nem tartozik a világ legrosszabb játékainak elit kategóriájába, de nem változtat a tényen, hogy…..
A múltkori Battlefield-es lóf*sz után Zoltán talált egy új példát, hogy a magyarok valami vicces módon próbáltak üzenetet hagyni. Ezúttal a Saints Row 2 stáblistáján láthatóak a következő kifejezések. Egész konkrétan miről van szó? Nem játszottam vele, de az azért…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Überzoli 2009.07.24 00:53:49
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Überzoli 2009.07.14 13:05:58
XD