Regisztráció Blogot indítok
Adatok
messs (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
Már régóta érlelődött bennem a dolog, de csak a Campus fesztiválon, a fény nevű vodkás szörnyital bódéja előtt lett belőle kvázi döntés: tesót/játszópajtást/pofozógépet kaphat Mötley az egyéves lánymacska, mégpedig egy koromfekete, kissé kerek fejű fekete macskafiú…..
messs (törölt) 2009.07.28 22:55:29
Szia!

Mindenképpen vágj bele. Kezdeti nehézségek lehet lesznek de fokozatosan lehet őket összeszoktatni ha esetleg probléma lenne. Anno mi a cicákkal egy hétig szenvedtünk még egymásra nem találtak azóta elválaszthatatlan barátok. (
cukisag.blog.hu/2009/06/19/ellensegekbol_jobaratok)

A lényeg legyen külön táljuk az eljén kapjak elzárva ha meg lehet oldani külön -külön kaját. Möltey-el próbáljatok sokat törődni ez tudom rosszul hangzik de mégis csak ő neki kell az elfogadó félnek lennie.
Alomtál kérdésben a szakkönyvek azt írják ahogyan nőnek úgy kell majd a külön tál. Mi nálunk még ez nem probléma de ki tudja mikor találják ki maguknak ezt a „szórakozást”. Amúgy meg ha összeszoknak akkor jó világ lesz már kettő macskát „szolgálhattok” akik ha összefognak nagy „gaztetteket hajthatnak végbe”:D