Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisdurung

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Betegségek részletesen:   Cukorbetegség  Mivel a degu szervezete nem tudjalebontani a cukrot, könnyen válnak cukorbeteggé. Ezt gyógyítani nem lehet, csak megelőzni: ne adjunk édességeket és cukortartalmú élelmiszereket kedvenceinknek. Tünetek:…..
Kisdurung 2012.02.13 08:38:05
@balerina.b: sajnos azt kell mondanom, hogy ilyennel még személyesen nem találkoztam! Valószínú, hogy fájni nem fájhat neki max. viszkedhet és ezért kopott le a ször! Ha több degud van elöször is különítsd el nehogy (ha esetleg beteg) a többi is elkapja. Keresd fel az állateledel kereskedőt akinél vásárolsz és kérdezd meg milyen vitamin tartalmú termékek vannak nála amit adhatsz a deguidnak! Én ajánlom a szárított csipkebogyót! De szigorúan csak egy egy szemet naponta! Ne adj nekik tökmagot mogyorót meg ilyesmit mert a májbetegség miatt is foltosodhat! Ha van otthon almád vékonyan hámozd meg és az alma héjat szárítsd ki konvektoron és kicsi, egyszer egy cm-es darabokat is adhatsz nekik naponta ha 2-3 napon belül a vitaminokra nem látsz javulást akkor keress állatorvost aki foglalkozik rágcsálókkal! Nálam volt szörkopás meg sebesedés! Mikor külön raktam azt a degumat akkor különraktam és kezdett elmúni! Mint kiderült a dominanciát rendezték az állatkáim és ezért kopott ki a szőr! Ennyit tudok mondani!
  A deguOctogon degusEz a rágcsáló kíváncsi, játékos, akár egy macska,tanulékony, mint egy kutya. Sok kellemes és örömteli percet szerez gondozójának.A deguk a csalipatkány félék (Octodontidae) családjának képviselői. Eredeti élőhelyük a Chilei Andok kietlen,…..
   Degu hangokA deguk könnyen megkülönböztethető hangokat használnak.A leggyakoribbak:  Amikor izgatottak, hangosancsicseregnek.  Ugyanennek a hangnak a halkabb változatát használják elégedettségükkifejezésére, hasonlóan a doromboló macskához.  Ha…..