Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DBLaci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toroczkai műbránerre mutogat   Sose gondoltam volna, hogy a subbán fogok melegverésről olvasni, és a mai napig nem értem mit keres ez egy viccportálon. Nem tudom elképzelni, hogy bárki bármi vicceset gondol arról, ha valakit megvernek, megkéselnek, kirabolnak, vagy bármilyen…..
Több Molotov-koktélos támadással terrorizmussal, robbanóanyag és robbantószer készítésével elkövetett robbanóanyaggal visszaélés bűntettével, emberölés előkészületének bűntettével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének elkövetésével…..
Ha a MI skinheadjeink és az Ő skinheadjeik kéz a kézben tudnak csápolni egymás zenekaraira, mi állhat még a nagy nemzeti megbékélés útjába? Vona Gábor kínálja meg egy korty pálinkával azt a bolondos Slotát, Bajnai masszírozza meg Fico gerincbántalmait, mindenki csókoljon…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..