Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhász cs

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek rosszabb időjárása ellenére nagy ütemben folyik az óvoda építése. Elkészültek az első rész teherhordó falai, majd a hétvégi önkéntesek segítségével elkészítettük a szükséges áthidalásokat is. Helyére kerültek a födémgerendák és a béléstestek. Az…..
            A hétfői napon felajánlásból végleges helyükre kerültek az első szárny csatorna csonkjai, valamint a munkaidőt megnyújtva az ácsbrigád befejezte a tető fóliázását. Kedden az esőben elkészült a vasszerelés.…..
Új ovink lesz! Megint betonozunk 2009.11.27 11:06:00
            A mai napon megkezdődött az konyha-étterem rész vasalt alapjának betonozása. Terveink szerint szombaton erre kerülne az egy sor zsalukő, majd következik a feltöltés, a vasalás és a szerelőbeton készítése...
           A hétvégi villanyszerelés elősegítésére a tetőkészítő brigád elkezdte a tető hátsó részének fóliázását és lécezését. Így ha esőt kapunk, akkor is el tudjuk helyezni a szükséges vezetékeket és…..
                     A mai napon megkezdődött az első szárny földmunkája a tereprendezéssel, egy vízszintes sík kialakításával, amit a jövő héten követ az alapozás. Reméljük az…..
    A karbantartó brigád négy tagja kitartó munkájának köszönhetően napokon belül elkészül a tető ácsszerkezete. Ez után következik az ereszek lambériázása, a fóliázás, a lécezés, és a várva várt cserepezés. Ez utóbbihoz sok kézre lesz szükségünk,…..
 A hétvégén elkezdtük az ideiglenes, fóliából készült nyílászárók elhelyezését. Ezek védik a benn dolgozókat a hideg szeles időjárástól, amíg a végleges ajtók, ablakok meg nem érkeznek...
              A födém elkészülte után elkezdődött a válaszfalak építése. Egyelőre 10 sor épül, melyet a födém állványzat elbontása után kiegészül a mennyezetig. Így lehetőség lesz a szakipari munkák…..