Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v75

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSL PHOTOGRAPHY $248 2016.05.20 12:56:07
Engedtem a súlyos nyomásnak és vettem végre egy állványt. Úgy döntöttem, hogy megengedem magamnak ezt a kis extra kiadást. A választásom egy utazó állványra esett. Kicsi, könnyű és méretéhez képest kellőképpen stabil. Már amennyire egy utazó állvány stabil lehet. Kompromisszumot kellett kötnöm a…..
Amit sajnos én is elkövettem: rossz helyen vagyok. Épp a Föld túloldalán, Sydney-ben kellene szilveszterezni. Nyilván gyönyörű a szilveszter New Yorkban is: És Londonban is: Vagy épp Edinburgh-ban: Esetleg Párizsban:   De azért szerintem ehhez egyik sem mérhető:  …..
v75 2011.01.01 13:46:30
Nos nekem volt szerencsem megnezni eloben a tuzijatekot Sydneyben.
Kicsit tobbet vartam az itteni szilvesztertol, es nem csak a tuzijatektol, hanem ugy altalaban a hangulattol.
Nagyon hasonlitott a nalunk levo Aug. 20-ra. Iszonyat tomeg, minden cm2 lefedve, ha delutan 4 utan erkezel barmelyik felsziget csucskere, mar nem fogsz helyet talalni, ahonnan a hidat is lehet latni, raadasul tele van fakkal, igy meg magarol a tuzijatekrol is konnyen lemaradhatsz.
Persze volt aki mar hajnalban elfoglalta helyet, es azert tenyleg voltak nagyon jo helyek.
2 tuzijatekot tartottak, egyet 9-kor a gyerekes csaladosoknak, hogy ne kelljen olyan sokaig fent maradni, es egyet ejfelkor. Paran leleptek a 9 oras utan, de szinte ugyanakkora tomeg maradt.
A csalodas kicsit az volt, hogy az egesz tuzijatek tartott 11 percet. Igaz, lottek vagy 6-7 uszalyrol, a hidrol, meg a felhokarcolok tetejerol.
De mi azert megmosolyogtuk azokat, akik hajnal ota ott figyeltek a 35 fokban, hogy tuti helyuk legyen, amit a korbejaro biztonsagiak nagyon sikeresen vedtek is (nem lehetett jardara telepedni, a keriteshez allni, megallni sem, mar zavartak is tovabb), ami addig ki is tartott, mig elkezdodott a tuzijatek, mikoris mindenki felallt, es pillanatok alatt helyezkedett, furakodott elore (es ok nem magyarok voltak :) ), szal igy pill. alatt szertefoszlott a megszerzett elonyuk.
Amit mi hianyoltunk, az az igazi szilveszteri hangulat, ami otthon Mo-n van ilyenkor, es nem a petardazasra gondolok, hanem trombitara, szerpentinre... Itt ez inkabb tenyleg olyan aug 20-i tuzijatekra hasonlitott, amitol meg persze nagy elmeny marad, mert azert tenyleg szep volt, de mint az aug 20-ra, erre se menne ki az ember minden evben.