Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rikkah79

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen aranyosak ezek a külföldi srácok, hogy így beleesnek a magyar lányokba két nap alatt, egy csók után.A kép innenKedves Szakítósblog! Mielőtt belekezdenék: nem anyanyelvem a magyar, így amennyiben valami kirívóan amatőr nyelvi hibát ejtenék, kérlek nézzétek el nekem. :)…..
Levélírónk elkeseredetten vadászik a tuti pasira, aki útközben kieszi a hűtőjét és lehetetlen kérdésekkel zaklatja e-mailben. Álmaiban egy 30 év körüli őszinte és egyenes ember szerepel, de egyelőre még csak árnyékokra vetődik. Ma a tökéletes pasi-lelőhelyet keressük.…..
A szenvedélybeteg fiú azt mondta a lánynak, hogy már nem használ heroint, meg hogy szereti. Lerészegedések és hazugságok. Ebben a történetben valahogy minden furcsa. Adott egy lány (én,19 év) és egy fiú, természetesen. Nevezzük Leónak, mert az rövid. Ő most 22.  Röviden az…..
N. "A bunkóságtól két diploma sem ment meg" címet adta a posztjának, de egy kicsit segítsetek nekünk, mert mi nem találjuk a bunkóságot. A mi értelmezésünkben a fiú randizott egy lánnyal, ott kiderült mindkettőjük számára hogy nem passzolnak, ezért elkezdett nála egy…..
A sztori végén nincs szakítás, pedig már az első pont után indokolt lehetne, a második után meg szinte kötelező.Sziasztok Kedves Szakítósok! Az elmúlt években szerzett tapasztalatokat osztanám meg veletek. Néhány tuti tippet, hogyan lehet egy komoly kapcsolatot…..
rikkah79 2010.03.24 16:30:32
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
Engem mindig halálosan idegesítenek a női lapokban az átalakítós kísérletek, mivel hacsak az illetőknek nincsen töppedt ikerszarkómájuk vagy tolsztojos szakálluk, akkor általában mindig rosszabbul néznek ki utána, mint előtte. Előtte ugyanis – mégha Frida Kahlót…..
 Tényleg lássunk már a szitán, ha van szemünk és van szita. Kedves Szakítósok! Rendszeresen olvasom a történeteket,sőt,már írtam is egy szakítós történetet is,ez a mostani a legfrissebb,mindössze egy hetes. A történet szereplői: Én 34 éves nő,a pasi, Zs.32 éves,öccse…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..