Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kishölgy

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
:::Juci világa::: Nápoly 2016.08.22 16:49:00
Nápolyban eddig csak egyszer jártam, kb. 1998-ban, és nem igazán tetszett, bár hozzá kell tenni, hogy vasárnap volt aznap és vasárnap Olaszországban a fű sem nő (pláne nyáron). Az utcák kihaltak és nagyon szemetesek voltak, a belváros sikátoros, lepattant, dohos, a kevés látható…..
Ma (13-án) már kicsit alábbhagyott, de azért még el-el pukkan egy-egy köteg petárda, vagy esténként még be-befigyel egy tüzijáték a szomszédos utcák valamelyikében. Mondanám, hogy "nem baj, lassan azért csak elfogy", de oh, ez balga önáltatás lenne csak! Miből gondolom, hogy…..
Nem. Idén nem kell végigcipelned a deák téri aluljárón. Nem kel feltépned a hetesbuszra, de még csak a Fiatra se kell dupla szorítónyolcascsomóval kigumipókoznod. Nem ám. Ugyanis egy kedves, kisportolt bicós elhozza egészen a bejárati ajtódig. Feldísziteni viszont már Neked kell.…..
Kishölgy 2012.12.11 22:12:04
Limlomdomb Lávrög 2012.09.25 20:33:42
Szóval íme egy újabb esküvői szörprájz. ..
Kishölgy 2012.10.02 01:38:32
Még januárban hozták nyilvánosságra a képeket az Alexander McQueen pre-fall kollekcióról, de még nem szerepeltek a képek itt, a blogon, így ezúzon pótlom a lemaradást. A márkától már megszokhattuk az elképesztő részletgazdagságot - ez most sincsen másként, gyönyörű…..
  Eredeti szándékom szerint a bulgurt, mint köretet akartam kipróbálni: egyebek mellett ez lett belőle. Nagyon finom!     A RECEPTET ELSŐ SZAKÁCSKÖNYVEM 146. OLDALÁN TALÁLOD.  MEGRENDELHETŐ ITT.  ..
„Hozzábilincselt a bukóablakhoz, mire én lekevertem neki egy nyaklevest” – A főszereplő csaj túl sok lehetőséget ad egy szemmel láthatóan műanyag pasinak, akivel három tartalmas hetet töltött el. Már a kapcsolat elején rossz jelek mutatkoznak, kezdve az…..
Talán a hónap legérdekesebb, és legszomorúbb története következik. Egy fiút annyira megbabonáz egy gyönyörű lány, hogy szó szerint lefejeli a villanyoszlopot, és agyrázkódást kap. A lánynak különös, megbotránkoztató dolgai vannak, majd bevallja, azért, mert az utolsó…..
Kishölgy 2009.10.31 13:04:45
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
Keserű méz, érzelmi hullámvasút, ambivalens izék. Ismét a férfiak kavartak. Az őszinteség olyan kulcs, amit időben illik a zárba dugni. Az egyenesség hálás barát. Egyszerűen lezárni és lerázni a múltat. Hogyan reagáljunk olyan helyzetre, amire nem lehet felkészülni, és amire…..
Kishölgy 2009.08.22 11:47:19
Tegnap este olyan jót röhögtünk, mint már régen nem, és muszáj megosztanom veletek.Történt pedig, hogy főzni fáradtak voltunk, szóval inkább beugrottunk a hazaúton lévő, amúgy nagyon hangulatos pizzériába, vacsizni. Az étlapnál tartottunk, amikor egy édes kis…..
Ma hívtak a török légitársaságtól. Éppen főztem, ezért mindenre fel voltam készülve, csak erre nem (kicsit barnább is lett a fasírt, mint szerettem volna :D), meg arra, hogy angolul beszéljek. (Bár a vezetéknevem törökül betűztem le neki. Nagy kunszt :D)Az még egy jó kérdés,…..
Amikor az ember ilyen messzire utazik, elgondolkozik azon, hogy azt mily módon tegye. Végigböngésztem szinte az összes lehetőséget, keresgéltem a különféle utazási társaságok oldalain, hogy lássam, mi a felhozatal. A buszozás, illetve vonatozás ötletét hamar elvetettem, maradt a…..
Az egész úgy kezdődött, hogy volt szerencsém tavasszal egy pár napot Isztambulban tölteni... vagyis hát.. valószínüleg nem kötök ki Isztambulban, ha nem lennék török szakos. ;) Szóval a kezdetek elég régre visszavezethetők!A várost első látásra megszerettem, mikor…..