Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paneuf

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mihály Árpádot meghívtam a válogatottba, terveim szerint a Pannon Hoki Kupán Olaszország ellen be is mutatkozik Magyarország színeiben, mondta blogunknak Ted Sator. A szövetségi kapitányt azután kerestük meg, hogy a kiváló csatár hét eleji interjúnkban elmondta: ha rajta múlna,…..
paneuf 2009.10.21 16:05:40
@Csakacsaka: Mihaly 97tol kint jatszodt USA-ban 10evet, azalat a 10 ev alatt 1cetet nem fektetett a Roman fedracio Arpiba.2008-2009es szezonra hazajott a HC-be hokizni, megmutatta mindenkinek mit tud es o lett a Mol Liga legjobb csatara.Azok az emberek akik jelenleg ott vannak a federacio elen (Tancos)stb.15euros tusrista biztositast akartak kotni.
Szerinted mit kellene tegyen?
Felkészülési menetrendjükről kérdeztük a magyar-nemzetközi bajnokság csapatait és EBEL-résztvevőnket is. Mióta edzenek szárazon, mikor mennek, mentek jégre, milyen edzőmérkőzéseket terveznek. A friss átigazolási és más információkat sem hagyjuk ki. A losonciakról most nem…..
paneuf 2009.08.01 10:37:16
@Csak a Sportklub : vegyel vissza a nagy stilusbol!!!
paneuf 2009.08.01 10:39:14
@@Boy@: kihagytal 3-4 nevet!!de korulbelol ez a csapat kerete.
Új hírek és  hivatalos megerősítések érkeztek a Mol ligás csapatok átigazolásairól. Az UTE már három tavalyi Ferencváros-játékost igazolt le, és azt is eldöntötték, magyar kapusokkal vágnak neki az évnek. A meglehetősen bő keret miatt újabb fiatal játékos gondolkodik…..
paneuf 2009.07.23 10:30:24
@csiki hokis: En azt hallottam h a Fulop Robi is azert ment a clubhoz mert Brassonal mar 4 kapus van,a clubnal megigertik neki h sok meccsen fog vedeni a vegen kiderul ott is csaka 4ik kapus lesz.nagyon korekt ez a club mint mindenkivel.A club kijelentette h nem kell neki Antal,Adorjan,Petres es Nagy.A club mar sajnos olyan szinten van h a szurkolok dontik el ki kell es ki nem kell!
paneuf 2009.07.23 10:22:54
@poraszabolcs:itt van 1 cikk Dobos László colegatol!! Lőjed Józsi! – hangzott el ez a biztatás számtalanszor az utóbbi két évtizedben a csíkszeredai jégkorongmérkőzéseken. Adorján József, akinek a biztatás szólt, úgy tűnik, többé nem lép jégre, nem kíván egyik csapat színeiben sem jégkorongozni a következő idényben. A most 34 éves játékos annak idején, kisgyermekkorában Janovits Endre tanár úrral, a Csíkszeredai ISK-nál kezdte a jégkorongot, pályafutása nagy részében a Csíkszeredai Sportklub színeit védte, tagja volt az 1997-es, 2000-es és 2007-es bajnokcsapatnak, de játszott egy-egy idényt a Bukaresti Steauanál (a katonaság alatt), a Bukaresti Dinamónál, a Gyergyószentmiklósi Progymnél és legutóbb a HC Csíkszeredánál.
Adorján tagja volt az ifjúsági, majd az U20-as és a felnőtt válogatottnak, sőt olyan esztendő is volt, amikor 18 évesen mind a három válogatottban szerepelt.
– Mikor és hogyan ismerkedtél meg a jégkoronggal?
– Isten nyugtassa, az idén márciusban elhunyt Édesapám vitt el kisgyerekkoromban kézen fogva a jégpályára. Ő nagyon szerette a jégkorongot. Valami nagy eseményre készültek, mert rengeteg zászló volt a csarnokban, s ez nekem nagyon megtetszett, bár ahogy betettek a jégre, rögtön fenékre pottyantam. Janovits Endre volt az első edzőm, s a fiúk három évvel nagyobbak nálam, Elekesék csapatáról van szó, ott játszott Borsodi és a később Székesfehérvárt erősítő Csibi József. Mentünk falvakra, különböző kupameccsekre, ahol nekem az volt a szerepem, hogy szünetekben korcsolyázgattam, és ezt nagyon élvezte a közönség. Aztán lett az én korosztályomnak is csapata, a mai jégkorongozók közül Kósával, Hozóval, Kováccsal és Gergellyel voltam csapattárs. Akkor az ifiben is elég erős bajnokságok voltak, Timaruék galaci csapata vagy a Gyergyó kemény ellenfélnek bizonyult. A Sportklubhoz a ’90-es évek elején id. Antal Előd hozott fel az ifiktől.
– Mindig hátvédet játszottál, és mindig ilyen erős volt a lövésed?
– Örökké hátvéd voltam. Bár egy szezont csatárt is játszottam. 2000-ben, amikor a Sportklubtól Elekes átigazolt a Rapidhoz, és az Antal István – Gál Sándor edzőpáros vezette az együttest, elhangzott, hogy nincs, aki gólt lőjön... Akkor én jelentkeztem, hogy tegyenek elé, s lövök én gólt! Bizonyára emlékeznek, mi voltunk – az edzéseken használt dresszek alapján elnevezett – fekete sor: Kósa, Nagy István, Kovács, Szőcs Szabolcs és jómagam. Én voltam ebben a sorban a center, s ha visszanézzük a statisztikákat, nagyon sok gólt lőtt ez a sor. Edzeni, készülni mindig szerettem. Ha szaladni küldött az edző, nem én voltam az, aki a bokor mögé megbújt! Kedves régi barátommal, Novák Károly Eduárddal rengeteget kerékpároztunk, s más erőnléti gyakorlatokat végeztünk az edzések mellett. A kapura lövés mindig ment, szerintem velem született adottság, amit fejleszteni kellett. Vigyáztam magamra, sportszerű életet éltem. Veszíteni nem szeretek, nyerő típus vagyok és szókimondó.
– Egyesek azt tartják, hogy nehéz ember vagy, nehéz kijönni veled. Mi a véleményed erről?
– Inkább szókimondó és nem megalkuvó. Mindig kiálltam csapattársaimért, viszont amikor ők kellett volna kiálljanak mellettem, ez nem történt meg. Én nem az anyagiak miatt cseréltem több csapatot, hanem azért, mert nem értettünk egyet. Jónak láttam elmondani szemtől szemben mindenkinek a véleményemet, hogy később nyíltan szembenézhessek bárkivel. Nem szerettem megalkuvó nyuszi vagy bólogatójancsi lenni.
– Miért döntöttél úgy, hogy visszavonulsz. Mi az oka ennek a döntésnek?
– Az egyik az, hogy a HC Csíkszereda megszűnt, a másik pedig az, hogy a Sportklub nem fogadta el Csató Kovács Imrét szponzornak. Ha ő ment volna a Sportklubhoz, most én is ott hokiznék. Pedig Csató csak annyit kért, hogy a klub játsszon a székely színekben, piros-feketében, és legyen felírva a mezekre Csíkszereda. Székesfehérvár elfogadta Csató kérését, s Mihály Árpád oda ment hokizni… A HC Csíkszereda felbomlásával gyengébb lett a hazai hoki.
– A jégkorong mellett maradsz?
– Természetesen, a jégkorongsport mellett képzelem el a további életemet, hisz közel 30 évet a jégpályák környékén éltem le. Csak még nem tudom pontosan, hogyan fog ez megnyilvánulni. Az edzőség az nagyon komoly dolog, nem lehet valakiből edző egyik napról a másikra. Csak most, amikor Timo Lahtinennel készültünk, a HC-nél fogtuk fel igazándiból, milyen egy igazi szakember. Azt, ahogy és amennyit ő készült az edzésekre, a meccsekre – más edzőknél kevésbé tapasztaltam.
– Fiad is hokisnak készül. Ő hogyan fogta fel, hogy abbahagyod a pályafutásodat?
– Nehezen értette meg, s időbe telt, amíg egyetértett velem. Megígértem neki, hogy többet foglalkozom majd vele, egyengetem, amennyire tudom, sportolói karrierjét. Egyébként kapus, és ifj. Antal Előd U10-es csapatában játszik.
– Kik azok az edzők, illetve támogatók, akikre mindig nagy tisztelettel gondolsz vissza?
– Többen vannak, sokan támogattak anyagilag és egy-egy jó szóval. Az edzők közül sokat köszönhetek Janovits Endrének, id. Antal Elődnek és Gál Sándornak, a menedzserek, szponzorok közül pedig Csató Kovács Imrének, Be­cze Tibornak és Kurkó János Györgynek.
– Megbántad, hogy jégkorongoztál?
– Nem, ha újrakezdeném, újra jégkorongozó lennék. És büszke vagyok arra, hogy bárhol is voltam, mindig benne voltam a kezdő csapatban, nem voltam tartalék. Nagyon szerettem hokizni.
Sok idő telt el sorozatunk első része óta. Továbbra sem záporoznak az átigazolási hírek, de összegyűlt annyi információ, hogy ismét összefoglaljuk, hol tartanak a csapatok.Újabb két válogatott játékossal hosszabbított szerződést az Alba Volán 19. Fekete Dániel esetében…..
A brassóiak honlapja arról tájékoztat, június 22–30. között tengerparton edzőtáborozik a csapat, amely jelentősen kicserélődött a tavalyi szezon óta. Összesen hatan maradtak, de érkeztek helyettük mások: az SC Csíkszeredából, a Progymtől, a HC Csíkszeredától és a…..
paneuf 2009.06.20 13:55:30
@csiki drukker: "eleg gyengen vagy tajekozodva a romaniai hoki irant. 1 romaniabol epkezlab felnott jatekos nem ment el vagy 10 eve kulfoldre" - kettőnk közül azt hiszem te vagy a gyengén tájékozódott. Amielőtt ilyeneket kijelentessz, győződj meg róla, hogy te biztosan mindennel tisztában vagy. Nem azt irtam, hogy Cseke egyedül döntött, hanem , hogy amíg ilyenek hozzák a döntést mint pl ő,addig nem fog a román hoki fejlődni, az biztos.

10 even beluli kulfondon jatszo roman(magyar)allampolgarsagu jatekosok:Csibi Jozsef,Rajz Tamas,Rajz Attila,Salamon Jeno,Vargyas Laszlo,Borsos,Baroti Zsolt,Sprencz Istvan,Antal ZSombor,Nagy Istvan,Petres Magor Tivadar,Peter Levente,Szocs Botond,Loricz Levente,Virag Csanad,Fodor Csanad,BAlazs Csongor,Laczko Levente,Pal Ferenc,Pal Zsombor,Imecs Attila,Mihaly Ede,Milhaly Arpad,Bogdan Selea es meg sorohatnam.azt hiszem nem vagyok annyira gyengen tajekozodott!!
paneuf 2009.06.21 19:35:49
@csiki drukker: Nem volt nehez Romaniaban bajnok lenni,ha nincs ellenfel a sajat sulycsoportodban!!(nekem is van 2 bajnoki cimem Judoban)
paneuf 2009.06.21 20:12:06
@csiki drukker: En ennek csak gratulalni tudok(foleg Csekenek) es tovabbi sok sikert kivanok,de az egyeni sport es a csapat sport kozott nagyon nagy kulonbseg van!!!