Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mez

15 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves filmeket forgalmazó emberek, ha ez a film nem novemberben vagy mikor ér ide, akkor biztos elmentem volna megnézni a moziban. De mivel van egy olyan dolog hogy internet, az ember hajlamos engedni a csábításnak, és letölti az új Lynch filmet, ha az már DVD-n megszerezhető…..
Na jó, ez nem egy igazán fura film, de olyan vidám perceket szerzett nekem, hogy mindenképp írni akartam róla. Penelope Spheeris a nyolcvanas évek elején forgatta a Decline… első részét, olyan Los Angeles környéki punkzenekarokról mint a Germs, az X, vagy a (még Henry Rollins…..
 Sosem értettem miért nézik annyian a Barátok Köztöt minden hétköznap, anélkül hogy fizetnének nekik ezért, de számomra az is kozmikus, hogy bírták egyesek imádni a Kill Bill-t. Én speciel az első rész közepén elaludtam, és csak egy érdekes tanulságot tudtam levonni a…..
 Bizony, Santiago Segura, korunk egyik legnagyobb zsenije ott figyel a rég beharangozott új Jodorowsky film eddig meglehetősen soványka cast-jában: http://imdb.com/title/tt0892411/ Szurkolok hogy a project összejöjjön, talán küldök nekik 2-3 rugót is, hogy el ne akadjon a…..
fura filmek rengeteg! Primer (2004) 2007.04.26 13:32:00
A „Primer” egy bizonyos Shane Carruth filmje, ő az egyik főszereplő is, és állítólag 7000 dollárból kijött az egész produkció. Világos tehát, hogy egy ultraalacsony kölcségvetésű független produkcióról van szó, és a film annyira egyszerűen kivitelezett – ami…..
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
Tegnap még a tűzijáték dübörgése visszhangzott a fejünkben, ezért szinte észre sem vettük, hogy a Blikk, szépen csendben, az ötödik oldalon megújította a magyar bulvárújságírást. Megjelent az első, nagy példányszámú pedofil cikk. Mert ugye ezek a mai gyerekek milyen korán…..
 Nnna. Hát most miért kellett ezt csinálni?? Ezt gyerekeknek, nézzétek meg a fotót. Nem vagyok benne biztos, hogy TV Maci nézte–e kis ágyasával mint Esti Mesét, én a Cigánykerékből emlékszem rá, de könyörgöm, még egyszer, miért kellett ezt csinálni. Mátyás, a…..
Sajnos sokak szerint Stephen King az egyetemes irodalom non plus ultrája. Szerény véleményem szerint még Zoránnál is nagyobb kókler, és egy Stephen King könyvnél csak egy gagyibb dolog létezik: egy King filmadaptáció. (Leszámítva a Ragyogást persze, nem is tetszett…..
Még a nyolcvanas években, amikor a filmeket bizarr, fahangú emberek alámondásával élveztük („Vigyázz. Mögötted van.” – így, kijelentő módban, sosem felkiáltójellel), egy felsős osztálytársammal azon versenyeztünk ki látott több horrorfilmet. Mindketten…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a Daft Punk tele van jobbnál jobb ötletekkel, de szerintem kevesen borítékolták volna, hogy az utóbbi évek egyik legszebb, legmegindítóbb filmjét ez a két bohó francia fogja megrendezni. Az `Electroma´ az ő alkotásuk ugyanis, a két bukósisakos, Dior…..
A japánok súlyos cica-fixációjának remek példája ez a 2001-es rövid rajzfilm, a ’Macskaleves’. Egy cicát elragadna a Halál, vagy valamilyen démon, de szegény cicus tesója a segítségére siet, és még meg tudja menteni a lelke egy darabját. A film további részében a…..
Olyan 11-12 éves lehettem, amikor az apám hazahozott egy videókazettát. Két horrorfilm volt rajta, a Carpenter-féle „The Thing” és a „The Beyond”. Tény, hogy a fater sosem volt pszichológus, de mentségére szól, hogy amikor a Beyond-ban ilyen hatalmas pókok szedik…..
fura filmek rengeteg! Martin (1977) 2007.04.25 16:21:00
Sokak szerint ez a legjobb George A. Romero film, nos ezúttal én is lehajtott fejjel állok be a sorba. A „Martin” különös hangulatú kvázi-vámpírfilm, a címszereplő fiatal srác lehet hogy egy 84 éves vérszívó, lehet hogy nem. (Szerintem nem.) A film egy lebilincselően…..
fura filmek rengeteg! Trash (1970) 2007.04.25 16:16:00
Más néven „Andy Warhol’s Trash”, bár a mesternek annyi köze volt a film rendezéséhez mint az első Velvet Underground lemez produceri munkálataihoz: konkrétan semmi. Akárcsak a „Blood for Dracula” vagy a „Flesh for Frankenstein”, ez is egy Paul…..
Grúzia nem éppen a tejjel-mézzel folyó kánaán, munkanélküliség, korrupció és téglánként széthordott kisértetfalvak jellemzik inkább. Mindez nem az én véleményem, mert én még sosem voltam ott, de egy kedves grúz ismerősöm sokat mesélt hazájáról – a hely mindezek…..
amik furák. És talán még nem olyan sokan látták őket, pedig kéne. Már ha szereted a fura filmeket. Műfaji megkötés nélkül!Azért sok horror lesz, gyanítom. ..