Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forgi76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
heyyy...itt Dija.fufh.nagyon rég írtam,sorry mindenkinek.multhéten amikor taliztunk Zsuval valahogy nem volt lelkierőm nekiállni blogozni,meg amugy sem volt semmi értelmes a fejecskémben amit letudtam volna irni...nah de most...=Dasszem az értelmestől messze fog állni de sebaj.a lényeg h…..
Forgi76 2009.06.19 18:44:22
@evon: Csapj a szádra gyorsan! Ha itt élsz, akkor a hazafiasság nem illúzió, ha meg valahova elhúztál már külföldre, akkor jogod sincs véleményt mondani mert nincs hazád. ;)
Adott a belga tizennyolc éves Kimberley Vlaminck, aki elmondása szerint három darab csillagot szeretett volna tetováltatni a bal szeme köré. Egy Belgiumban dolgozó román tetováló művészt választott ki erre a feladatra. Milyen jó ötlet az arcod dekorálását egy olyanra bízni akivel…..
Mostanában ritkán van ilyen "Basszus ez miért nem nekem jutott az eszembe!" érzésem, de a Super Max borotvapenge reklámját látva keményen a homlokomra csaptam. Látányos, ügyes, egy pillanat alatt ható reklám, amit a Publicis szorgos mumbai kreatívjai agyaltak ki. Jól…..
Forgi76 2009.06.19 18:27:03