Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mevera

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hét múlva kiderül, hogy ki kapja az idén a Karinthy-gyűrűt. Az MTVA és a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. közös díja elvileg annak jár, aki a legviccesebb. Erre bizonyíték, hogy az 1975-ben alapított díjat eddig olyanok kapták meg, mint Hofi, Marton Frigyes,  Komlós…..
Sokáig töprengtem, megírjam-e az alábbi posztot. Túl fájdalmas. Túl személyes. Aztán eszembe jutott a Hét Krajcár. Ha Móricz időgépre pattanhatna és közöttünk találná magát, bizonyosan blogot írna.  Kiadót nem találna. Ha nem a kormányt dicsőíti, bizony el nem…..
Gondolkodtak már azon, miért nem jutott eszébe mondjuk egyetlen német dalnoknak sem, hogy megénekelje Walter Maurer kőműves balladáját, aki amit rakott délig, leomlott estére, amit rakott estig, leomlott reggelre? Hát azért, mert ilyesmi egy német kőművessel még a balladák…..
Tudták önök, hogy a csepeli lomtalanításnak van margója? Hogy eddig csak a koszt látták és a bűzt érezték a lomtalanítás miatt? Nagy hiba! A fideszes városvezetők egyik szócsöve, az Ábel Attila alpolgármester és a Vida István felelős kiadó vezető nevéhez fűződő csepel.hu…..
mevera 2016.07.08 11:36:59
@chr(27): Egy háztartásban nem gyűlik össze egy év alatt egy konténernyi hulladék. Most kitettem egy széket, egy akváriumot, és egy használt szőnyeget. Én örülök hogy elviszik. Az évi egyszeri lomtalanítás árát beépítik a szemét díjba, szerintem jól van ez így. A kultúrával, illetve annak hiányával van baj. Lehetne ezt másképp is csinálni.
Elég érdekes szenvedélye van Oki Masayukinak, hiszen a japán fotós Tokió kóbor macskáit fényképezi teljes elszántsággal. Azt vallja, hogy mindegyik állat külön személyiséggel rendelkezik, és ő ezt szeretné megragadni...
mevera 2016.06.30 00:30:47
@karandash: Mennyi időt töltöttél Japánban ?
Mi történt? Csepel városvezetői tudnak erről? Ha igen, akkor miért hallgatnak? Mi a búbánatot szívunk be Csepelen az utóbbi időkben reggel, délben, este, sőt éjszaka is? Június 22-én, szerda reggel 7 óra 40 perckor például ezt mutatta az Időkép szmogtérképe: Laptársunk, a…..
A Dél-pesti kórházat, déltepsinek hívják, de rá is szolgált a hírére. Édesanyám volt életem központja. Nagyon bánom, hogy bevittem a kórházba. Ha nem viszem be, még mindig itt élne velem. Kedves tisztelt cím, köszönöm a lehetőséget, hogy írhatok önöknek. Az esetleges segítségüket is kérném levelem…..
mevera 2016.04.16 15:34:17
@scandalstone: Önző hozzászólás ! Vajon kinek az adójából járt Ön iskolába ? Kinek az adójából utazott villamoson ? Kinek az adójából fürdött a strandon ? Mindaddig amíg Ön el nem kezdett dolgozni, ezt mind ingyen kapta. Igen, amikor ez a korosztály megöregszik, az Ön adójából kap nyugdíjat, az ön adójából kezelik a kórházban. És így egymás után minden korosztály hozzáteszi a magáét .
Meglehetősen nagy indulatokat kavart, hogy a csepeli HÉV-et megszüntetnék, villamos közlekedne helyette. Mindez a 2024-s olimpia esetleges budapesti megrendezésének nyomán vetődött fel. Az ellenzék joggal bírálta ezt a tervezetet, és igaza van abban, ha netán Budapest nyerné is el az olimpia…..
A szelektív hulladékgyűjtő szigetek megszüntetése óta sok panasz érkezett hozzám, ezért lakossági fórumot szerveztem Csepelen a témában. Mint kiderült, a probléma egész Budapesten fennáll, mivel a kerületi önkormányzatok első adandó alkalommal éltek a lehetőséggel, hogy…..
Dr. Sabó Szabolcs, Csepel országgyűlési képviselője írja: Tisztelt Szerkesztőség! A Csepeli Hírmondó november 12-ei számában „Gazdasági érdek állhatott a képviselői tiltakozás mögött?” címmel egész oldalas írás jelent meg, mely nem csak Hudák Jánost és feleségét,…..
mevera 2015.11.25 11:41:19
Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni. Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig…..
Napjaim Angliában Reg vart hirek 2011.10.25 20:46:00
Mar eleg regota hanyagolom az oldal, tobben meg is jeleztetek. Most meg probalom bepotolni. Az a baj hogy minig halaszgattam, utanna meg olyan sok minden tortent, hogy akkor meg azert nem irtam. Most meg nehez. Hol is kezdjem? Apukam mondana az elejen :) Szoval januarban irtam utoljara. Akkor meg…..
Hétfő óta dolgozok. Igaz csak 4 órában, 7-11ig de legalabb nem vagyok itthon. Mindenki kedvesen fogadott. Nem sok mindent csinálok, főleg eredményeket ellenőrzök és beviszem a rendszerbe, de ez eltart egész délelött. Jövőhéttől már ICPt is csinálom, lassan visszaveszema technikai…..
Megint az utolso pihenő napon írok, de most itthonról Mo-ról. Nagyon hamar eltellt ez a másfél hét, de nagyon tartalmas volt. Szinte egy perc szabadidőm nem volt, de nem is baj, mert legalább nem unatkoztam. Most itthon vagyok, itthon vannak a szülők is: anyu épp az utolsó símitasokat…..