Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KornéliaHanna

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Ki a faszszopó? 2011.05.24 14:19:00
Nem javaslom, hogy a legközelebbi római látogatása során bármely KDNP-s is betegye a lábát a Santa Maria del Popolo templomba – mert ott szembesülnie kell egy bizonyos Caravaggio képeivel – aki bizony köztudottan nem ment a szomszédba egy kis buziskodásért. ...És mégis:…..
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
Az alábbi hitirat Jege számára sugalmazódott, és ő legott le is írá. Olvassuk hát szorgos szívvel és lankadatlan lelkiállapottal!Figyelmeztetés: az alábbi poszt tiszteletlen, rosszindulatú és alaptalanul általánosít. Ha Önt az ilyen fölháborítja, kérjük, ne olvasson…..
KornéliaHanna 2010.06.28 07:45:04
Címzett: forumexszabolcskasok@yahoogroups.comTárgy: Top Secret! Csillagvirágaim, ti, akik Életem Párjának, Fecimacinak (nektek Feri) baráti köre vagytok!A múltkori haditanácsnak megfelelően ezúton is értesítelek titeket Fecó (innentől F. a biztonság kedvéért ;)) meglepi…..
KornéliaHanna 2010.04.17 22:48:49