Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barahir fia Beren (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a napokban nekifut a szokásos éves KGFB-kalkulációnak, valószínűleg találkozik majd - vagy már találkozott is - a jövőre érvénybe lépő változásokkal. Nem új dolgok ezek, lehetett tudni egy ideje, hogy amolyan "nesze semmi, fogd meg jól!" típusú változások ezek.…..
A Wendigo a ködbe vesző múltban két zenekar tagjaiból állt össze, az egyik a Stonehenge, a másik Da Capo. Mindkettő szép reményű progmetál zenekar volt, ahogy a Wendigo is, habár itt nem volt megkavart technikázás, csak riffelés és hozzáértő zenélés. Miért csak volt? Mert a…..
Barahir fia Beren (törölt) 2009.10.20 15:16:41
Ja, meg ha már after@all - szerencsétlen Szab, elment bohóckodni a TV2-be, aztán azóta se hallottam róla semmit. Ennél azért többet érdemelt volna...

Persze ez nem baj, én is voltam TV2-bohóc (bár nem ma volt, az biztos)... (:oD
Barahir fia Beren (törölt) 2009.10.20 23:42:13
@rizla: Nem, én nem vagyok tag, csak nem értek dolgokat. Rosszabb a Wendigo, mint produkció mondjuk a Peter Bjorn and John-nál? Mégsem keresték meg őket egy interjú erejéig, de Peter Bjorn and John interjú van az oldalon. Nem gondolom, hogy a Peter Bjorn and John nevű formáció minden követ megmozgatott azért, hogy készüljön velük egy Lángoló Gitárok interjú, inkább fordítva történhetett. Ráadásul a Wendigo esetén még a menedzsmenten sem kellett volna átverekedni magukat, mint jónéhány külhoni sztárocska esetén.

Persze elfelejtettem hozzátenni a megszólalásaimhoz, hogy lehet, hogy én vagyok a hülye és én gondolom rosszul...

@kris_of_haelo: Höjj, akkor ennek örülök. Kár lett volna a bandáér'. Viszont a Myspace oldalt elnézve a Szab már nem tag, tehát ő tényleg szürke szamár a ködben.
Barahir fia Beren (törölt) 2009.10.21 08:21:03
@rizla: Esküszöm, nem én vagyok a BZ. De ismerem... (:o)

Természetesen nem csak a Wendigo-ra vonatkozik, amit írok. Értelmezd minden olyan bandára, amelyik megüti a mércét, de valamiért nagy ívben tesznek rá - egy előző hozzászólásban volt itt pár példa. Csak most éppen a Wendigo miatt borult ki nálam a bili.