Regisztráció Blogot indítok
Adatok
momoska

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Miért nem szeretem a U2-t? 2009.06.19 11:15:00
Volt már ilyen. Most ismét gondolkodom. A kérdés ismételten pontosításra szorul. "Miért nem szeretem a U2-t, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Tudom, kicsit vásárra viszem a bőröm. Ellenben a kulcsszó: SZERINTEM.     5 ok, amiért nem szeretem a U2-t:…..
momoska 2009.06.19 14:10:55
@Zoltanius: Sziasztok!

Örülök, hogy szóba került ez a U2 téma. Időről-időre újra visszatérő kérdés amit felteszek megamnak... Valamiért mindig kitaszítja a lelkem. Kívülről rendben van, de belülről valamiért bűzlik. Langyi, nem őszinte, afféle állami zenekar. Számomra a művészet nem csak feltár, hanem alternatív megoldásokat is kínál... A U2 lapít ha baj érheti... Van aki nem művész szakember, és tényleg égeti a tűz. Pl.: "All You Need Is Love, Love Is ALL You Need" vagy " Do me a favour! Open the door! Let'em in" vagy "Sowing The Seeds Of Love" vagy Woman In Chains ( So Free Her )"

A U2 politikus zenekar... Addig megy el ameddig lehet. Nem szól be igazán, de a tetőre felmegy zenélni mert vagány.. :) Nem véletlenül az izlésformáló, diktáló idióta celebvilág ismertebb képviselőinek is nagy kedvence... Kedvenc film : Matrix Kedvenc étel : Olasz Kedvenc zenekar : U2 :))) A U2 igazság szerint úszik az árral együtt mint a döglött hal, és közben bő vízben állandóan mossa kezeit... Arró jó, hogy ne változzon semmi.


Üdv.: Siklós Olivér