Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mt01

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bándy Kata meggyilkolása kapcsán fejtette ki véleményét Dopeman. Szerinte az eset tovább mélyítheti a romák és a magyarok közötti ellentéte. Ő viszont úgy gondolja, a bűnnek nincs színe, nem ebből a szempontból kellene megítélni ezt az esetet...   ..
Bigyóblog Sörgránát 2012.03.05 11:22:00
Semmi sem rontja el jobban a bulit, ha valaki megissza előled a sört. Ez nem történhet meg, ha a sört az öveden hordod. De használható fesztiválokon, piknikeken is az öv. Hat doboz sör, kóla, víz fér el benne. Az egyetlen gond, hogy hamar megmelegszik és ki akarna meleg sört inni.…..
A motoros szabálysértőket nehezebb elkapni, nemcsak gyorsaságuk miatt, hanem mert csak hátul van rendszám és egyesek annak vízszintesbe hajtásával érik el, hogy még azt sem lehet beazonosítani. Utóbbi időkben olyat is láttam (főleg choppereken), hogy a rendszám 90 fokkal…..
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
 Minneapolisban már működik egy, nem tudom felénk lenne-e létjogosultsága. Pláne, hogy legalább 3x ekkora automata kellene a különböző biciklik különböző alkatrészei miatt. (forrás) ..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
F4f egy viszonylag egyszerű problémával kereste fel az Edigitalt, miután elromlott a náluk vásárolt pendrive-ja. Ahelyett, hogy adtak volna egy másikat, elküldték szervizbe - bár a nem javítható kategória -, és több mint egy hónapja szórakoznak vele.Vettem egy pendrive-ot.…..
Egy biztos: bombasztikus! A mindennapi életben is használható és elérhető árú autók piacán ilyen kis különcöt régen nem alkotott senki. Különösen nem a Nissan... Ráadásul a reklámja is egy igazi főnyeremény. Mesés színkavalkád, egy bájos álomvilág, a közepén a…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
mt01 2011.01.07 19:39:26
@Winkler Róbert:
Ugyan már megkaptad az első botütést, de csatlakoznom kell. Súlyos felkészületlenségről tanúskodik az 50 köbcentisekre vonatkozó megállapítás!
Csak a kezdeményezés sikere esetén vagyok hajlandó feloldozni !!!:)
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Az ember ki se teheti a lábát anélkül, hogy ajánlanak neki valami csodaszert bármire. Én például gyanútlanul átmotoroztam Tű barátomhoz, aki BMW-s (motor) és búvár, továbbá ő a Kütyüdoktor. A Kütyüdoktorral kapcsolatban kellett megbeszélnünk, hogy mi legyen azzal a rengeteg…..
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
Ennél nagyobb fejünk csak egy dézsában lehetneA C3 alapára 150 ezer forint. Hát igen, ez nem az elég húzós kategória: ez már rablás. Elszaladt a ló a Schuberth-tel? Még az is lehet: válság ide vagy oda, a megrendelést követően majdnem két hónapot kellett várnom, mire…..