Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m*kkk

15 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az epizód rögtön egy névvel kezdődik. Joey Durban egy Afganisztánból visszatért katona, aki veteránként próbál boldogulni a hazaérkezés után. Egy luxus apartmanháznál doorman, és láthatóan kedvelik is az idős gazdag nénik. Finch masinája szerint tehát Joey a következő,…..
Most, hogy Bruce Willis, minden akcióhős királya, Budapesten forgat (ja fel a közlekedők mindennapjait), mi sem lenne méltóbb ennek ünneplésére, mint egy sorozat, amelynek hőse egy igazi Bourne-McGuyver-McClane mix. Sosem sérül, sosem gyűrődik az inge, és az arcán is csak felületi…..
m*kkk 2012.05.07 09:54:24
@genevieve: Felpörgetem, ahogy tudom!;)
m*kkk 2012.05.11 17:30:29
@genevieve: ma kukkolj vissza;)
m*kkk 2012.05.21 10:17:49
@genevieve: mindenképpen ;)
A nyitójelenetben látunk egy igazi amerikai bankár fickót egy nagy halom békülési liliommal a kezében. Beszáll a liftbe, és mellé toppan hirtelen az egyre fessebb Reese, akinek egész jól áll az anti-csöves szett. Mintha Petőfit szavalna egy negyedikes nebuló, eldarálja a…..
Az elmúlt hetek alatt nyomon követhettük, hogyan lesz Hank-ből utcára tett baleseti sebészből luxusdoki. A részek előtti konstans visszatekintés szövegét már kívülről fújjuk. Időközben megszerettük Evan-t – minden kettyójával együtt – és Divya is kinőtte magát a…..
Érdekes részen vagyunk túl, amiből végre közelebb jutunk Borace aka Landlord titkához, amit lassan nehezebb megfejteni, mint egy Indiana Jones rejtélyt. Hank és főbérlője a tetőn csevegnek a nyitóképben, ám ez korántsem jelenti azt, hogy bármit megtudunk...Borace-ról. Ellenben…..
Na akkor tessék, lássék, mi újság a gazdagok tengerparti homokvárában. A nyitányban Hank egy Top Gun DVD-t csomagol újságpapírba, amiért Evan gyorsan rá is pirít, hiszen ki csomagol manapság ilyen bénán?! Az ajándék, amúgy Tucker-nek lesz. Emlékeztek még a fiatal srácra, aki…..
hogyvolt Luxusdoki 1x09 - Jamais Vu 2012.03.18 12:00:00
A nyitókép egy az orvos sorozatok tipikus csavarjával indul: egy kislányt látunk, aki egyedül edz a díjugrató pályán, sehol senki, ő viszont a külső látszat ellenére nincsen túl jól. Ugratás közben ugyanis fura módon káprázik a szeme, és tekintetéből látjuk, hogy ő maga is…..
Buzgó Evannel és a Hank Med első all staff meetingjén, ahol mindenki jelen van. Egész pontosan hárman. Elég vicces a hangulat, ahogy Evan próbál magának valamilyen figyelmet szerezni, miközben a videótechnikát összeszerelő Buddha forma srác másodpercenként csuklik. Hank és India…..
A Harvard campus-a megirigyelné a látványt, amivel nyitunk. Két Notre Dame-hoz is túl díszes torony előtt Borace (a srácaink hamptonsi szállás adója) futópaddal, monitorokkal és Hank-kel fizikai állapotfelmérést végez. Hiába, ha valaki ennyire gazdag, akkor számára minden és…..
Nos, túl az első évad felén, hogy is állunk? A Hank Med alapító okiratán még meg sem száradt a festék, de a dokink már Hamptons Város Kulcsának várományosai között szerepel. Evan-nek a középső neve „Hank Med CFO” lett, 2.0 kezd beépülni a családba, és úgy…..
hogyvolt Luxusdoki 1x5 - A sziget 2012.02.29 16:00:00
A Hank Med szárnyal, csakúgy, mint hős doktorunk és Miss Tökély 2.0 szerelme. Az epizód a helyi családi törzshelyből alakult bárban indul, ahol fényesre nyalt arcú Hank épp becserkészi 2.0-t az első kapura rúgáshoz. A hangulatot még fokozza egy állásajánlat Hank felé a helyi…..
Túl az első pár betegen Hank pályája továbbra is felfelé ível, és láthatóan ő lett a Hamptons új házi kedvence. Nem is csoda, hiszen az arcára festet smúz vigyort ritkán törli le, ezt pedig kamázzák a nagy vadak. Nem úgy, mint öcsikét, aki annyira szeretne a menők közé…..
Az epizód – tipikus amerikai egészségmániának megfelelően – egy ócean parti futással kezdődik. Hank és Evan napi dzsoggingját végzi, vagyis Hank napi, Evan-nek pedig inkább csak havi. Csóri öcsike nem bírja az iramot, és azt sem, hogy Hank hallani sem akar a…..
m*kkk 2012.02.28 19:30:23
Hank-ék jól láthatóan berendezkedtek az új vityillóba, és már sikerül is összerúgniuk a port a szétdobált ruhák, és a összegányolt konyha miatt. Evan ki van akadva, hogy Hank mindent szanaszét hagy a lakásban, és, hogy a tojásokat úgy választja széjjel, hogy utána minden…..
Nyitó kép: amerikai idill, a sport nemes egyszerűségével átszőve. Fekete srácok fehér srácokkal kosaraznak az utcán. Az egyik gepárd testű játékos megindul, ugrik – fehér srác a földön – és zsákol. Taps, majd a játék megy tovább. Vagyis menne, ha a pontszerzőnk…..
A reklámok egyik legősibb eszköze a megszemélyesítés. Hol a terméket, hol a fogyasztót, hol a szolgáltatást vagy éppen a szolgáltatót személyesítik meg, amelynek eredményeképpen az minden évben a Barátok közt szereplőgárdájának számát is meghaladó reklámkarakter…..
Nem kevés cinizmussal megáldott és a reklámosok életét nagyon jól ismerő bennfenntes blogra bukkantam minap, amelyen zseniális érzékkel szedik össze azokat a dolgokat, amelyeket egy tipikus reklámos szeret. A Things Marketing People Love egy viszonylag gyakran frissülő blog, tele van…..
m*kkk 2009.07.21 11:32:13