Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaJ

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsvétkor jött föl ez a pár sor, a kollégák meg azt mondták, rakjam ki. Hát, íme. Állítólag úgy 2000 éve keresztre feszítettek egy embert, akinek valakik lejegyezték az üzeneteit. Állítólag ezekre az üzenetekre alapozva jött létre egy világvallás. Állítólag a vallásra…..
Bootlegbe oltott komolyzene a Krétakör Bázison Dargay Marcell koncertsorozata a Krétakör Bázison lépésről lépésre közelít egy interaktív kortárszenei esemény megvalósítása felé. A közönség, az előadók és a zeneművek közötti kapcsolódási pontok hálózatba szövése,…..
BaJ 2010.01.21 21:53:34
Ha már ilyen üdvözlendő irányt vett a kommentelés, csatlakozom én is az előttem szólókhoz: vidéki lévén én csak itt a blogon követem ezt a koncertsorozatot (ezért is rossz, ha kicsit akadozik a technika), de ennek is van előnye, talán innen messziről jobban látható MaD kollégának és barátainak jelentőségteljes vállalkozása. Vegyünk pl. csak egy szemszöget, legyen ez az alapfokú művészetoktatás szemszöge: milyen nagyszerű lenne, ha zenét tanuló (és főleg a nem tanuló) gyerekek találkozhatnának azzal a zenei mentalitással, gondolkodásmóddal, ami ennek a sorozatnak minden részéből sugárzik, feltárva azokat az összefüggéseket, amiket nem tár fel senki a számukra, és milyen meghatározó élményt jelenthetne a koncertlátogatás nevű rítus-szokás-stb... ilyesfajta átértelmezése, felszabadítása.
Játékosság, könnyedség, tudás és mélység remek ötvözete minden rész, mint zenész, mint hallgató mondhatom: zene füleimnek, sőt mi több zene füleinknek. Kívánok ennek a vállalkozásnak nagy-nagy publicitást, és igaza lehet annak a hozzászólónak is, aki a ws.hamleti példát emlegeti. Mi mindenesetre valamilyen formában meghívjuk vidékre ezt az Analógiát, ha tehetjük. Köszönet a Krétakörnek is, hogy helyet-teret ad ennek a kezdeményezésnek, amiért annyi elöljáró zenész dohogott évek óta, ha tehetitek, segítsétek, hirdessétek minden módon, mert történt végre valami nagyon fontos.
A koncertről készült felvételünket itt tudjátok meghallgatni. ..
BaJ 2009.12.25 19:05:37
A koncert hanganyagát itt tudjátok meghallgatni. Folytatódik Dargay Marcell és zenésztársai koncertsorozata. Ha lemaradtál volna az első alkalomról, ide kattintva meghallgathatod felvételről. A koncert jegyára 500 forint, amit a helyszínen lehet megvásárolni. A koncert helyszíne…..
Miközben a Szabadulóművész projekt javában zajlott, Schilling Árpád az idei tanévben közreműködött egy újonnan alakult, óvodásokat és kisiskolásokat foglalkoztató pedagógusközösség munkájában Nagykanizsán. A Vabababa nevű összefogást alkotó pedagógusok arra tettek…..