Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arkyka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A legjobb játéktrailer ever 2011.10.05 12:28:10
A Gametrailers.com futtat éppen egy ilyen top100-as  listát, éppen jókor csatlakozunk be, mert tegnap jutottak el a harmadik helyezettig, ma leplezik le a másodikat, holnap az elsőt, szombaton pedig a közönségszavazás nyertesét. A top10 eddig egészen vállalható, persze úgy, hogy…..
Arkyka 2011.10.05 14:33:49
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Arkyka 2009.06.19 08:47:31
Csak pár kis szösszenet az íráshoz.

Egy része fedi a valóságot, de...

-Mindent pontosan el kell magyarázni nekik, mert...
...abból nem nehet dolgozni, hogy
1; prittyeg, meg prüttyög ez az izé, és azt írja ki, hogy error 103Xfc98qd hiba :D
2; szeretnék egy olyan tutijó programot, ami fütyöl, mos, vasal, főz, és kielégíti a vágyim! (pontosabban?)
És persze ha megkapja az illető a válasza: "Hát nem teljesen erre gondoltam... :S"

-Minden sorozatot letölt HD-ben...
Láttál már HD filmet? Mert sztem ha láttál volna, te is sok sorozatot leszednél HD-ben. És igen, szeretem én is a sorozatokat, meg is nézem, és a jobbakat meg is tartom, újra is nézem. Nem égőbb ez, mint Barátok köztöt, Máónika showt meg focit nézni.

-Fullos fényképezőgépet vesz...
És otthon ki is tanulja a használatát legalább annyira, hogy télleg értelmes képeket csináljon. Én kérek elnézést, hogy nem mobillal csinálok kirándulásképeket, amiket aztán "menő" módon a sarki plázában ki is nyomtatok a fotónyomtató gépen, és büszkén mutogatom a haverjaimnak!

-Minden gépén linux van...
Neked, kedves levélíró, látom fogalmad sincs, informatikusok nagy része miért linuxot használ. Nekik nem kell, hogy csillogjon, zenéljen, táncoljon, és minden
sz@r bele legyen rakva, amit sosem használ. Ellenben kell neki egy olyan rendszer, amit korrektül skálázható, pontosan beállítható, azt csinálja amit kell, akkor és ott és úgy! A linux jó, de nem NEKED való! A windows is jó, az NEKED való! További oprendszer fikázás értelmetlen.

-A legdrágább alkatrészeket mondják, mikor gépet akarsz fejleszteni...
Saját tapasztalataim egyike (a többi is hasonló):
Szeretnék venni egy gépet 80 ezer forintból, de olyan kell, amin elfut a Far Cry 2, a GTA4, stb stb, de se monitorom, se billentyűzetem, és szeretném ha a hang is 5.1-es lenne.
Én nem csodálkoznék a helyedben.

-Minden apróságot észrevesznek...
Ez meg télleg szakmai ártalom. Van neki előnye is, meg hátránya is. De legalább ők észreveszik, nem úgy mint te, ha hülyeségeket írnak, és olyan dolgokhoz írnak levelet, amikhez semmi közük, de még csak minimális belelátásuk sincs!
És vállald fel a neved nyugodtan, legalább utána rá fogsz jönni, hogy ha ők nincsenek, te sem fogsz tudni egész nap IWIW-ezni, blogokat olvasni, flash játékokkal játszani, de még csak pasziánszozni sem. Ellenben minden más menni fog, ami a MUNKÁHOZ kell. :D