Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimi&Schumi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan még nem a Forma 1 bajnokának portréját kell „megrajzolnom” (bár ha a dolgok továbbra is ebben a mederben folydogálnak, akkor rövidesen annak is beillik), hanem „csak egy kísérőszéria” nyertesé-ét. Mégis higgye el nekem a kedves olvasó, hogy ennek az…..
Pont a mai napon vált hivatalossá hogy, az év végén Abu Dhabiban rendezik majd a „világ első alkonyati Formula 1-es versenyét”, azaz az idei esztendőt a lemenő nap sugarai fogják elbúcsúztatni. Természetesen ezt a költői látványt is Bernard Ecclestone festette (és…..
Mégis kereste Felipe Massát lábadozásakor csapattársa, a képeslap elkallódott, az interneten bukkantak rá. Valahogy így szól:  Massa, Én vagyok az, Kimi (a csapattársad). Azt olvasom az Autosportban, hogy kórházba kerültél. Luca C azt mondta, meg kellene…..
Úgy jön ahogy elment, és úgy ment el ahogy versenyzett, milliók szívébe lopott örömet azzal, hogy autóba pattant, és milliók átkozták azt a pillanatot, amikor a Jordan egykori „balga Belgája” gázspray-vel lefújt egy londoni taxist, utat nyitva ezzel a németek legnagyobb…..
Még mielőtt bárkinek is szemet szúrna, had szögezzem le, ezt a jelzőt nem én, hanem az osztrákok háromszoros világbajnoka, a sokak által csak „szuperpatkánynak” vagy mostanában „kapitánynak” (a légitársaság miatt) becézett Niki Lauda ragasztotta az ifjú…..