Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rasputin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A westernfilmekből ismerős párbaj menetét nemigen lehet túlbonyolítani. Szerencsére a Gun Blood készítői nem is próbálták, így amit kapunk, az egy letisztult, egyszerű és villámgyors játék. Kilenc ellenfél, minden második után extra pontszerzési lehetőség - tisztességes…..
rasputin 2010.12.02 09:54:51
@maydayray: az egész játék 5 perc, uh sztem azzal semmi baj nincs. igazi leszippantott agynak való kikapcsolódás. nálam simán 4es
Ígértem, hogy közzéteszem azt az összeget ami a felépítéshez kellett. Nos álljon itt kendőzetlenül a nettó összeg és a bruttó, amelyből könnyen kiszámítható az államnak befizetett sarc is - csak, hogy lássuk ezt is.TételNettó árBruttó árlebetonozható oszlop talp 6 db6060…..
Gabival nekiálltunk és lefestettük az éptményt! Nem kertelek: nem tetszik a színe, natúran szebb volt. Viszont itt nálunk minden ezzel a mahagóninak csúfolt színnel van lazúrozva, így követtem trendet és ezt válaszottam - csak, hogy ne üssön el a többi faelemtől.A három mester…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..