Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tudatom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz LMP álom: oszt és foszt 2010.03.26 09:23:00
A kispártok kopicé gyűjtő és listaállító versenyéből az LMP jött ki legjobban. Országos szinten választhatóságuk valós esélyeket teremt a parlamentbe jutáshoz, pláne, ha a riválisnak számító MDF lassan elvérzik. Eddig sokat piszkáltuk őket, hogy érdemi választási program…..
Józsefvárosi pályaudvar a 90-es évek elején, a MÁV kelebiai személyvonata. Anikó a gyerekkel már a vonaton ül, Gábor még gyorsan leugrott az újságoshoz egy Fülesért, hogy legyen "olasz módra" az útra.  Roliék mindig gyűlölték az alföldi utazásokat. A…..
Kedves Tibor, Bátorkodom figyelmedbe ajánlani egy számomra elviselhetetlenül modoros dolgot, ez pedig a modoros generációs duma. Persze már így 30 évesen is mindenki kibaszott öreg, meg sokkal értékesebb ember, mint aki 10 évvel később született, de ami most jön, még a szokásos…..
"Jézus!" "Mi ez?" "Soha többé nem tudok nevetni!" Spermahajder latin-magyar nyelvű, a kitalálhatatlan családba tartozó zavarosan rémes képvicce feltüzelte a tesztközönséget. Nem is rabolom tovább az időtöket, íme a fertelem: Ma nemzeti érzelmekkel…..
  Nah, a jelölésekben annyira nem voltatok aktívak - kicsivel több mint 120 versenyzőt terjesztettetek elő végül 2009 legmodorosabbjának járó farmermellényére. Osztottam-szoroztam, és úgy döntöttem, hogy nem bontom szét az indulókat kategóriákra: mindenki, aki…..
tudatom 2010.01.07 14:01:54
@mici˙: Szerintem Modor vagy kisebb, vagy nagyobb, mint Bede és/vagy Nyelvész, vagy pont ugyanakkora, de de semmiképp sem = velük.
Vagy ha igen, akkor ő/ők = Tibor, a tudod melyik = NathanP = Fenék Tibi = Kocsis atya. De ennyi mindenki meg már nem lehet valaki...
tudatom 2010.01.08 12:18:08
@nosferato: matula.hu/index.php?section=article&rel=48&id=583 ill. a jobb felső traktusban írd be hogy Kocsis atya.
Egy régebbi posztomban felmerült ez a nagyon hálás téma - bár mindenki tévesen tulajdonnevekről beszél. Az szerintem vitán felül áll, hogy ha valaki Budapesten él, a Ferencvárosban, akkor ott kiteszi az a-t. Nahát, névelő, tulajdonnév és még helyes is?Tibi született…..
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
tudatom 2009.11.21 16:45:21
Én ezzel a cuccal járulnék hozzá a közös szórakozáshoz:
www.youtube.com/watch?v=WT1LXhgXPWs
Twisted Sisters.
Így lehet hatékonyan elbaszni nevetséges imiddzsel és klippel egy jó számot.
I. küldte nekünk az alábbi kis történetet, akit felesége csalt meg több ízben, de nem tudja megmagyarázni tettét.10 éve élünk együtt feleségemmel jó anyagi körülmények között, és van egy gyönyörű 6 éves kisfiunk, aki mindkettőnkhöz egyformán ragaszkodik. A házasságunk…..
tudatom 2009.06.19 14:38:20
Ez a történet szerintem nagyon sok hasonló pár esetében lejátszódik. A szüleimnél például (amennyire én ebbe beleláttam) nagyon hasonló volt a helyzet.

Amit írok, annak az első fele kicsit fájdalmas lehet, de szerintem semmi nincs veszve. Legfeljebb egy illúzió...

Tényleg valószínű, hogy a feleséged élete nem lehet túl izgalmas, ha Te dolgozol, neki a háztartás vezetésén és a gyereknevelésen kívül semmi más dolga nincs.
Biztosan sok ideje van gondolkozni és ábrándozni is. Az ember pedig olyan, hogy mindig többre vágyik mint amije van.
Lehet, hogy jól működött köztetek a szex, de lehet, hogy ő másra is vágyott, mint amit tőled kapott. Az, hogy említed, hogy egy nem az eszéről híres emberrel csalt meg, azt jelzi, hogy neked ez fájó pont, nem érted, mi vonzót találhatott egy parasztban.
Lehet, hogy az illető nagyon férfias...? Talán épp a faragatlanságát, durvaságát kívánta meg.
Neked még soha nem fordult meg a fejedben az, hogy milyen lehet egy nagymellű, kicsit teltebb, vagy egy nem elegáns, hanem épp ellenkezőleg nagyon is kihívóan öltözködő, viselkedő nővel? Ha nem, akkor is, hidd el, hogy teljesen természetes dolog, hogy az ember a párján kívül mást is megkíván.
A feleséged nem állt meg a fantáziálgatásnál, de ebben valószínűleg elsőrendű szerepe van annak az (elkényeztetett) élethelyzetnek, aminek a létrejöttéhez Te is hozzájárultál. Ezt ne értsd félre, nem hibáztatlak, őt meg nem akarom felmenteni az erkölcsi gyengeség vádja alól, de ha a feleséged tényleg otthon ül, ez lehet a következmény...


Viszont nem kell kétségbe esned.
A személyiségedtől függ, hogy mennyi idő alatt tudod túltenni magad ezen, de az biztos, hogy ez lehetséges. Közben viszont biztos, hogy meg fogsz változni és egy ideállal (vagy ha úgy tetszik utópiával) szegényebb leszel.
Az is biztos, hogy ezek után a házasságotok, új alapokra fog helyeződni és ha túléli, még sokkal erősebb is lehet, mint előtte volt.

Szerintem ne csak a gyerek, hanem magad miatt is adj még esélyt magatoknak. Az, hogy töredelmesen bevallott mindent, azt mutatja, hogy megbánta a dolgot, és veled akar maradni.
Abba az illúzióba viszont ne ringasd magad, hogy soha többé nem fog mást megkívánni. Lehet, hogy a megcsalásig soha nem jut el többé, de ez nem csak rajta, hanem rajtad is múlik. Most pár (lehet, hogy sok) évig "rendes asszony" lesz, de ha az élete marad a régiben, előbb utóbb újabb megrázkódtatásra számíthatsz.

Szerintem ha tényleg igaz, hogy Te sokat dolgozol, ő meg otthon ül, akkor kicsit kiegyensúlyozottabbá kellene tenni a teherviselést. Találd meg a módját, hogy kevesebbet dolgozz, őt viszont küldd el dolgozni. Ha mást nem tudsz kitalálni, szépen lassan vond be a saját vállalkozásodba, de úgy, hogy az ne jelentse azt, hogy egész nap együtt vagytok, és azt semmiképp ne érezze, hogy ez a büntetése a hűtlensége miatt.

Ha nem is fogadod meg , akkor is sok szerencsét és kitartást!