Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikyapu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Udv mindenkinek!Ma reggel osszeszedtuk a satorfankat, es ujra utnak indultunk. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszu lesz, es ilyen sokara fogunk megerkezni.De az volt a vigasztalo, hogy tudtuk az ut vege fele utbaesik a Badlands Nemzeti Park is. Az elso emlitesre melto…..
Meg egy felvonas Floridarol, bepotolom a lemaradasom...Errol a naprol kulon szerettem volna beszamolni, mert kicist mas jellegu volt mint a strand. Ellatogattunk a szomszedos faluba, ahol volt Thomas Edison teli lakasa talalhatoma is eredeti voltaban. (ugyertve teli, hogy telen jart ide, mikor…..
Évi és Lujzi Amerikában Florida 2009.06.23 17:39:03
Kedves Mindenki!Sajnos csak nagyon keveset tudunk irni, mert nem hoztuk magunkkal a laptopot, nem tudunk internethez jutni.Most a Floridaban a konyvtarbol irunk, de csak 15 perc van ra.Csak annyit, hogy jo a tengerpart nagyon. Olyan a homokja, mintha liszt lenne, hofeher es puha. A vilag masodik…..
Évi és Lujzi Amerikában 2009.06.17 23:29:00
Elérkezett az utolsó esténk is Magyrországon. Sikerült minden cuccot, ajándékot bezsúfolni a két utazótáskába nagy nehezen, reméljük minden éppségben elér Amerikába. Bízunk benne, hogy semmit nem vesznek el tőlünk, bár a védőgázas szalámi nem biztos, hogy átjut a…..