Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkwertoo

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Borsod megyei rendőrség előtt le a kalappal, sok munkájuk ellenére is megőrizték kreativitásukat. Az Uzsoranaptár után most egy újabb közérthető kampánnyal rukkoltak elő. Dr. Csiba Gábor a Borsod-A-Z. Megyei Kórház főigazgató főorvosa, valamint Dudás Péter r. alezredes a…..
Szeptember 1-én indult a tanítás, és hamar meg is lett az első tanuló, akinek meglett az 50 igazolatlan óra. Ami ugye nem is olyann sok, napi 6 tanítási órával számolva 8 és fél nap alatt megvan az az 50 óra ... Nézzük, hogyan is változott a folyamat: "Ha egy diáknak…..
darkwertoo 2010.09.24 10:52:08
Nem ismerem H. Marika nénit, így nem tudom megmondani, mennyire ért a dolgához. Csak azt látom, hogy nagyon elméleti szinten, átfogóan gondolkodik. Még mindig a problémát elemezgeti, amikor már szerintem a megoldás is késő lenne... Én azért találtam ám jót (konkrét dolgot) abban amit mondott. "Az iskolába járás sikerességét elsősorban az örömteli óvodai jelenlét és a koragyerekkori segítségnyújtás oldja meg..."

Nézzünk egy példát, mert az jó! Van egy sokgyerekes család, ahol se apa, se anya (se a többi velük élő rokon) nem (vagy nem rendszeresen) dolgozik. A gyerkőc eléri úgy a 6 éves (iskolaköteles) kort, hogy nem került ki a családból, nem került be egy óvodai közösségbe. Egy olyan helyre, ahol társadalmi normákat, beilleszkedést tanul (a gyurmázás mellett) Csak abból az ismeretanyagból építkezhet, amit otthon lát, és ez korántsem egy jó példa! A család egyik napról a másikra él, ezek feszültséget gerjesztenek, agresszívvá válnak tőle a gyerekek. Nagy probléma a rendszertelen életmód. (Ilyen egyszerű dolgokat is nehezen tanulnak megy szerintem, hogy hétköznap és hétvége különbsége, hiszen hiányzik az hogy rendszeresen lássák, hogy anyu v. apu elmegy 5 napot dolgozni, majd 2 napot otthon van!) Mire iskolába megy, már szinte behozhatatlan a szociális lemaradása. Beilleszkedni nagyon nehezen tud, hiszen ez a készség sosem alakult ki nála.

Félreértés ne essék, nem vagyok szociológus, nem védek/támadok én senkit csak próbálok logikusan gondolkodni. Vagy sikerül vagy nem....
Demszky elárulta, mivel szeretne a jövőben foglalkozni.Wait for it ...Szegénységkutató lenne.Kész, ez már tényleg überelhetetlen, ennyi.Demszky Gábor szegénységkutató, budakesziről és a horvátországi villából.(Azt hiszem ez a legrövidebb, de az egyik legerősebb vastagbőr…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Hogyan osszam meg a blog.hu-s postomat??? Leggyorsabb megolásként kínálkozik az alábbi oldal: http://addthis.com/ Néhány klikkelés után, már generál is egy beépítendő kódot! Elmagyarázza, hogyan, hova tedd! A blog.hu-n, ez egyből nem ment sajnos, mert az olyan…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..