Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Banán Joe

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spontán kialakult egyenruhás sorozatunk következő részében a festői Ürömre kalauzoljuk az olvasót, ahol Gáborra szörnyű gyanú árnyéka vetült: lehet, hogy cserbenhagyott egy kanapét Óbudán? A vérvádat a kanapéban talált zöldkártyára alapozták. Az alanti krimiből kiderül,…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Banán Joe 2009.06.18 16:24:26
Na szóval mivel van jó pár ismerősöm az adott felügyeleten kicsit pontosabb képem van az adott szituációról, gondolom érdemes megosztanom veletek!
De az elején azért tisztába tennék egy-két dolgot, félreértést.
Adott utcában ( Gázláng u.) ahol emberünk „úriember” módjára telibe parkolt adott zöldfelületen,amit a korház gondoz és információim szerint ők kérték itt a fokozott ellenőrzést, mert pontosan az ilyen se istent se embert nem ismerő autósok miatt képtelenség rendben tartani.
Hivatkozik különböző parkolásokra, ezek egyike a 7. kerületben a centrum központja előtt, már másik felügyelet hatáskörébe tartozik.
Hivatkozik a Baross utcai parkolásra, ami fővárosi terület lévén a fővárosi felügyelet hatáskörébe tartozik. Tehát se joga se lehetősége nincs az adott felügyeletnek ezeken a helyeken bírságolni.
A 15000-res díj nem emelkedik, nem duplázódik napok múlva sem, ez adott.
A másik a billincs le ill felszerelését a centrum szakavatott alkalmazottja végezheti kizárólag szintúgy mint a nyugtaírást. Amíg a pénz átvétele és a nyugta átadása nem történt meg, tilos a bilincset eltávolítani a gépjárműről.
Térjünk rá az adott intézkedésre, ne csak részleteiben ismerjük.
Főhősünk (Y. Zsolt) futva érkezik a helyszíntől kb 250 m.-re lévő közterületeshez és centrumoshoz. Már itt messziről üvölt, a legfinomabb szavai a „mocskos zsidó gecik”. ennek ellenére ők késlekedés nélkül ( nem volt semmilyen talán légy szíves ez mese habbal!!! ) autóba vágják magukat és kb 30mp alatt a helyszínre érnek. Itt a videóban is hallott mosdatlan szájú főhősnőnk hasonló szavakkal illeti üvöltve őket. Közben megérkezik főhősünk, aki szintén üvöltve, idézem „nyisd ki ezt a szart mert megszurkállak, kibelezlek te mocskos cigány”! A videón is látszik körülbelül 15-20 mp míg a centrumos megírja a nyugtát. Közben főhősünk egy nagyobb darab kődarabbal fenyegeti őket. Érdekes ezek már lemaradtak a videóról. A bilincs levételre került, ez az egész történet körülbelül 5-6 perc alatt zajlott le. Bátor főhősünk közben még nehezményezi, hogy nehezen tud kiállni a szabályosan parkoló gépjárművektől. Közben súrolja is egyiket. Hatalmas gázt ad és a kődarabbal azért még intelligens ember módjára megdobja a bilincses gépjárművet. Ezek után sietvén a korház helyett!! elmegy a baross utcába panasszal élni majd átkocsikázik a 7. be szintén szajkózván az igazát.!
Szóval akkor mennyire is sietett orvoshoz?????
Én pontosan az ilyenek miatt nem csinálnám ezt a szakmát, sajnálom is őket. Kb a második ilyen mosdatlan pofájú férget a nőjével együtt rommá ütném.
Remélem most már tisztábban látszik a teljes történet. ellehet dönteni kinek van igaza.
Azért kíváncsi lennék főhősünk parkolása miért lett már kihomályositva a videóban? Szívesen megnézném…
Üdv!
Banán Joe 2009.06.18 17:29:30
@Ro3: ne aggódj elég közeli az infóm. egyébként a video eléggé alá is támasztja az elmondottakat. mennyi idő alatt történt meg a nyugtaírás? 15mp ? hallottál egy rossz szót kúlturálatlan szót a másik oldalról ? akkor miről beszélsz, mert olvastál egy totális szubjektív írást egy ilyen oldalon és talán szembesülhetsz az igazsággal?