Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orwell7

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
orwell7 2009.08.03 08:31:45
@oldspieler: Sajnálom, hogy ez történt veled, de legalább megismerted Bp-t:-)
Az igazán hülye az aki annak néz másokat és elfeledi, hogy milyen kicsi is az ország... Biztosan ezért kell a csapat 2/3-át Erdélyből hozni. Most jött a busz, de sebaj itt Zalában is él a mondás sportberkekben ami hamarosan meg fog szólalni: "Indul a busz" (vissza...)
orwell7 2009.08.03 09:49:29
@oldspieler: Igazad van taposni nem én nem mi akarunk, más is csak úgy gondolja, hogy jól álcázza a taposást! Hidd el arcukra fagy az a bizonyos mosoly.
Segítő kezekbe én is szívesen kapaszkodok.
A korábban esélyes befutónak tűnt finn edzővel az anyagiakról nem tudott megállapodni a Kaposvári Sportiskola. Így az előző tréner menesztése óta szakvezető nélküli csapat még keeresi a megfelelő embert, ebben a magyar jégkorongszövetség is segít nekik. A feladat egyszerűen…..
orwell7 2009.08.01 10:32:45
@műszerész: Akkor szurkolóként értsd a "TI-t":-)
Hidd el a Dunántúlon sem mindent értenek edzőkérdésben és nemcsak Kaposváron. Kivéve persze egy-két szakértő és mindentudó szülőt. Amúgy ez a világ arról szól aki a pénzt adja, tehát ha van aki megfizeti a finn edzőt akkor az lesz, ha csak két korosztályban van létszám akkor is.
Nézz körül és ne keress logikát vagy észérveket.
Üdv a Dunántúlról.
orwell7 2009.08.03 08:25:32
@oldspieler: Csatlakozom - békében dolgozni hagyni a SZAK-EMBER-eket türelemmel hosszú távra gondolkodva. Kívánom, hogy nektek sikerüljön - csak hagyják!
@kígyó: igen más a papír, más az adott szó és más a valóság nemcsak Kaposváron - de ehhez hozzászokni nem kell ha h-nak néznek tehetsz ellen!
Zsigmond Imrének sok sikert, kitartást és kellő számú "gyerekanyagot" kívánok.
orwell7 2009.08.01 09:07:30
@műszerész: Akkor tényleg K.Á. a ti emberetek, majd visz busszal 8-9 erdélyi srácot, 3 egerszegit, aztán meglesz a "kaposvári" csapat:-)
Nem érzem, hogy a játékosokkal vagy a szülőkkel kommunikációs problémám lenne – állítja Kercsó Árpád. A télen Székelyföldre távozott mesteredző várhatóan visszatér hazánkba, több klubbal is tárgyal. Kercsó szeretne visszakerülni az U14-esek tehetséggondozási…..
orwell7 2009.06.18 21:09:35
@üresjég: Persze meg NHL...
@karajka: remélem egyszer meg tudom ki vagy...
@ztitans: Komoly forgalom lesz a vaterán most Zeg-ről - de miért nem kérdezed meg azt akitől "olcsón" vetted?:-)
orwell7 2009.06.18 21:26:00
@kapusLaci: Te mindent tudsz ahogy karajka meg gagman is:-) Tillasz nevében kérek elnézést... Rosszul emléxem, hogy eccer már elköszöntél ma? Bécs mellett is "tisztán" ellátsz Egerszegig?
orwell7 2009.06.18 21:43:33
@kapusLaci: bűn az élet meg a gyerekek elleni vétek... Miért ne lehetnél informált? A mai világban - kiben bízhatunk? Titkok nincsenek - kivéve ugye "mesterfogásokat" ... Gyere át a másik topikba az télleg KÁ-ról szól... ahogy innen minden majd Zeg-ről és nem a gyerekekről...
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..