Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMWS

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiküldött világjárónk, Peka, ezúttal a Monaco Top Marque-kiállításon járt. Képeiből világosan kitűnik, ki az efféle kiállítások célcsoportja. Jó eséllyel nem a brit nemesi címek tulajdonosai, sokkal inkább az újgazdag, ízlésficamos üzletemberek és yuppie-k. A Top Marque…..
BMWS 2012.05.05 10:47:50
@gyvy: Nekem teljesen mindegy hogy ki csinálta. Nem értem, baj hogy ideírtam az észrevételem? Borzalmas képek, 10-12 évvel ezelőtt komolyabbakat készítettem itt.
BMWS 2012.05.05 11:17:54
@gyvy: Milyen szöveget nem értek? Légyszíves magyarázzad el! Szerinted inkább te nem érted, hogy ilyen "fos" képeket Én meg sem tartok, hanem ha meglátom milyen, akkor azonnal kitörlöm, mert az igényszintem magasabb ennél. Nemhogy még ország-világnak közzétegyem.... De szerintem most már elárulhatnád, elárulhatnák hogy mivel készültek a képek mert sokan kiváncsiak lennének erre. :))))))
BMWS 2010.04.22 19:58:39
@Liquid_Night: Nem kötözködni szeretnék, de az 1. körforgalomnál is van felhajtó ha nem hajtasz fel az M0-ra. :-)
"Lehet, hogy azért állnak így, nehogy rájuk nyissák az ajtót" - mondta Winkler, amikor hétfő reggel, a parkolóházunkban azon kapott, hogy kivont Nikonnal lövöm az autókat."Akkor menjenek fel a negyedikre, tele van üres hellyel az a szint. Az ötödik pedig tök üres. Ez…..
BMWS 2010.04.12 13:58:54
@Csumpi Hálidéj: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK - mindig nagybetűvel írom! Bocsánat kis okoskodó Suzukis! (hogy más márkát is említsünk)
BMWS 2010.04.12 14:02:47
@Csikós Zsolt: Te meg lásd ezt:
"Ezek itt eléggé durva parkolások voltak ez igaz. Sikerült jól kihegyezni a témát a BMW-s autósok paraszt parkolására.
Szoktam 2 helyen parkolni, akkor amikor 2 autónak szűk lenne a hely. Azért mert ugyanazt mondom amit a Winkler: azért állok úgy, hogy ne nyissák rá az ajtót. Mert amikor nem úgy álltam akkor az agresszív irigykedő paraszt (nem láttam, csak gondolom) szándékosan nekibaszt@ az ajtót úgy, hogy behorpadt. Kicsit figyelni is kellene egymásra, egymás értékeire, talán másképp lenne minden."
BMWS 2010.04.12 14:14:14
@drowmage: Szépen levetítetted! Szerintem meg megoldottam a problémát, mert így nem tudja rányitni az ajtót. Az pedig, hogy így parkolok (azért nem így ahogy a képeken van) nem akarom ismét leírni hogy miért alakult így. Ha figyelnénk egymásra, egymás értékeire akkor nem parkolnék így, mert nem történne semmi az autómmal. Szerintem az a probléma elindítója hogy nem figyelnek, ezért kell így parkolnom. Ez az Én problémám. Aki később jön az meg gyalogoljon többet! Ez meg legyen az Ő problémája. Volt még parkolóhely.
Amint azt az előző cikk végén is jeleztem, még nem ért véget az iPhone 3.0 tesztelése, nem volt időm végigmenni minden újításon. Ezúton is köszönöm az észrevételeket!Nagyon várt újítás a tethering megjelenése, ami magyarul annyit tesz, hogy modemként is használható az…..
Szerda este hét környékén az iTunes először nem találta az új szoftvert, de néhány perccel később már megjelent, hogy letölthető a 3.0-ás verzió, amivel a majdnem egyéves iPhone teljesen megújul. Az Apple sok újítást ígért, mert súlyos hiányosságokat kellett pótolnia.Az…..