Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vttomi

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen az oldalon napi frissítéssel találjátok meg a GearBest áruházában található kuponos akciókat. Ezek a legjobb árak a neten az adott napon az adott termékekre. ..
vttomi 2017.10.20 21:48:32
Tele van az internet a csernobili atomerőmű felrobbanása után kitelepített, elhagyott Pripjaty fotóival. A természet lassan pusztítja és visszafoglalja a panelvárost magának. De vajon láttuk-e már Pripjatyot épülni, vagy fénykorában? Most megláthatjátok mai képsorozatunkban. Az aláfestő zene…..
vttomi 2014.08.05 08:33:19
Különös kutatási eredménnyel rukkolt elő a HTC a napokban. A tajvani cég pr-részlege azt állítja, az új telefon a HTC One (pontosabban a rajta futó Sense 5) fejlesztése apropóján alaposan áttanulmányozták az Android-tulajdonosok felhasználói szokásait, azaz hogy mire,…..
Az egyik leggyakrabban felemlegetett dolog, amit az Android mellett fel szokás hozni, a személyre szabhatóság. Azt mindnyájan tudjuk, hogy ez hétköznapi szinten mit jelent: szabadon cserélgethetjük a háttérképet, akár élő hátteret is választhatunk, majd a nyitóképernyőnkre…..
Tízezer volttal sütik meg az alumíniumot, kábé mintha belecsapna egy villám. Állítólag ötször erősebb, mint az űrrepüléshez használt alumínium, háromszor erősebb, mint a rozsdamentes acél. Kemény. Érdekes, hogy a One S kapja ezt a burkolatot, nem pedig a csúcsmodell, a One…..
vttomi 2012.03.18 11:54:02
Persze a cím nem teljesen igaz, filmtekercsbe bujt pendrive-ot lehet nyerni, ha választolsz egy kérdésre. A játék apropója, hogy négy éves lett a kütyüket árusító online bolt, a Bigyóshop, születésnapja alkalmából pedig ajándékot ajánlott fel nektek.A kérdés pedig egyszerű:…..
Új év, új élet, új fejlesztések. Manapság már rogyásig vagyunk appokkal, lassan már egy 1,5 terrás külső vinyó sem lenne elég egy PDA tulajdonosnak, hogy minden app, film és mp3 ráférjen a telefonjára, amit szívesen tudna magánál a nap 24 órájában. Igen ám, de…..
Egyszerűen édes kis logikai játék a Pursuit of hat. Adva van egy rongybaba, akinek folyton eltűnik a kalapja, és vissza kell szereznie. Alapvetően platform-műfaj lenne, de mivel számtalan kapcsoló és egyéb feladat nehezíti a megoldást, szegény kis babácskának folyton szét kell…..
vttomi 2011.11.15 09:28:16
A héten a BuBi szakmai fórumán ültem, és a másik blogunkra, az Egy nap a városbanra toltam az anyagot folyamatosan. Hátul gépeltem nagy buzgalommal, a gépből oldalt kiállt a 3G-s modem, vigyáztam, le ne törjem. Így telt az idő.Ha egy érdekes diát vetítettek a vászonra,…..
vttomi 2011.09.25 09:03:37
vttomi 2011.09.25 09:11:49
vttomi 2011.09.25 09:12:34
Mielőtt azt mondanátok, hogy ez már több hetes hír, leírom, hogy az egy másik eset. Jól emlékeztek, augusztusban hozták nyilvánosságra, hogy az iOS jailbreakelésén dolgozó Comex nevű hekkert annyira nem tekinti többé ellenségnek az Apple, hogy egyenesen munkát kapott a…..
vttomi 2011.09.20 23:45:09
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Az Amazon elindította a Kindle Daily Deals, ezzel napi egy könyvet ad sokkal olcsóbban az eredeti áránál. A első egy gyerekkönyv, a Miraculous Journey of Edward Tulane, és melyet 6.99 dollár helyett 1.39 dollárért lehet megvásárolni. A napi ajánlatokat Twitteren és Facebookon is…..
Bizonyára sokan hallottátok/olvastátok már a hírt, nem is akarok nagyon belemenni a dologba, csupán pontosítanék egy picit. Egyrészt a Galaxy Ace, Galaxy S és a Galaxy S2 készülékekről van szó (ami azért valljuk be nagy érvágás lenne a Samsungnak).Update: Viszont van itt…..
Már közel három órája kerestem valami játékot hétfőre, hogy szegény Stöki kipihenhesse a jet lag szindrómáját, és ne neki kelljen posztolni, amikor belefutottam ebbe a remekbe. Nem tudom, nekem olyan ismerős, valószínűleg korábban már játszottam vele, de akárhogy keresem, nem…..
vttomi 2011.07.25 15:52:30
testmódosítás Good bye Hungary! 2011.07.06 17:15:00
Nehéz dolog lehet elköszönni a szülőhazától. Van aki azt hiszi örökre itt fogja hagyni az otthont, van aki tudja, hogy csak egy kisebb-nagyobb időszakra költözik el, és persze mindig volt és lesz olyan is, aki örökre távozik. A búcsú azonban mindig jelen van amikor arra…..
vttomi 2011.07.06 20:57:35
A Solarmax játékmenetét láttuk már a Nano Warsban és a Tentacle Warsban, ugyanazokra az alapokra épül: bázisainkról seregeket tudunk küldeni semleges vagy ellenséges bázisokra, minél nagyobb a sereg, annál gyorsabban foglalja el a bázist, és minél nagyobb egy bázis, annál…..
vttomi 2011.07.06 14:34:50
Ahelyett, hogy hosszasan jártatnám a számat, nézzétek meg ezt a videót, amiből sokkal jobban kiderül, milyen lesz az új operációs rendszer. Utána megbeszéljük az érdekességeket. Először is szerintem hatalmas előrelépés, hogy végre Lock screenen is kapunk információt az…..
igen, a képen látható dolog valódi :)..
vttomi 2011.05.30 10:21:05
:)
Kikerült egy pletyka a Foxconntól a végtelen internetes világhálóra, ami tudja fene, de talán az Apple új mobiljáról szól. A hírek alapján a készülék formája olyan lesz, mint a jelenlegié, tehát kis szerencsével új tokot sem kell hozzá venni, de a hátlap nem műanyag vagy…..
Diego Stocco foglalkozását tekintve hangmérnök és zeneszerző a lángokba borított zongora, a DIY Musical Machines és a homokmuzsika projektek után most egy fán zenél mármint egy élő fán, mint hangszeren játszik..
vttomi 2011.03.16 18:51:13
immobull Dubaj üres tornya 2011.03.03 10:00:00
2010 első napjainak nagy eseménye volt, hogy elkészült a Burj Khalifa, ami Dubaj látképét alapjaiban változtatta meg. Az építmény már 2007-ben, az építkezés alatt elnyerte a világ legmagasabb épülete címet, a végső magasságot azonban a hivatalos megnyitóig…..
A Saab a motort ugyan nem cseréli kisrobotra, az autógyár friss bejelentéséből az derült ki, hogy a hamarosan megjelenő IQon névre keresztelt személyautókba beépített információs és szórakoztató rendszere Android alapokon nyugszik. Az érintőkijelzővel vezérelhető…..
vttomi 2011.03.03 12:58:15
Még nincs itt, de a Rovio (a fejlesztő cég) twitteren azt írta, 1 hónap és érkezik a fizetős, reklám mentes Angry Birds.Ennek örömére elsütöm ezt a nagyon aranyos videót, ahol egy egészen korrekt születésnapi meglepetést hoztak össze a szülők. Ehető, játszható Angry Birds...
Appleblog Antibakteriális iPhone 2011.02.23 11:31:00
Gondoljunk csak bele, hogy mit össze tapogatunk egy nap: kilincsek, pénzérmék, kapaszkodók a b‬uszon, közben meg terjed az ebola. Az influenza viszont tényleg itt van, szóval ez az antibakteriális iPhone tok egészen aktuális. Az Anokimobil Ecoskin újrahasznosított anyagból készült…..
Az van, hogy a Telenor nagyon rágyúrt az androidra (logikus és támogatandó lépés) mi pedig nem voltunk restek, és ha már az első workshopról sikeresen lemaradtunk, majd most a csütörtökön megrendezésre kerülő másodikra szépen elmegyünk. Be is regisztráltunk annak rendje és…..