Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarhely.fiberhost.hu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulság: interneten, kocka pasival (csajjal) nem ismerkedünk.A kép innenHali!Eddig legpoénabb szakítósmondat amit hallottam: Csajjal ugyanabban a World of Warcraft klánban játszottunk, bimbózó kapcsolat (értsd: egyéjszakás után nálam ragadt), egyszer csak feláll, lekever egyet…..
tarhely.fiberhost.hu 2009.06.18 19:46:53
comment:com Hírek sósperec mellé 2009.06.18 11:00:00
Később dönt a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa arról, hogy megszerezheti-e a Blikk tulajdonosa a Bors című bulvárnapilap kiadóját. A Ringier jogi képviselőjének kérésére zárt ajtók mögött tartott szerdai tanácskozásról távozva az ülést vezető Bodócsi András…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
tarhely.fiberhost.hu 2009.06.18 12:28:33
Ficsor Gergely kétszer szerepelt már játékaival a blogban, most újabb alkotást küldött, ami a Laserworx címet kapta a keresztségben. „Ezúttal egy űrbázison kell tevékenykednünk, ahol ki kell gyújtanunk az összes lézercellát a lézersugarak segítségével. A lézersugarak a…..
A nemrég posztolt Iron Maiden Flight 666-hoz hasonlóan a Paint that shit gold is marketingcélú "játék", és szintén egy zenekart reklámoz. Az idézőjel a kivitelnek szól: nem hagyományos értelemben vett játékról van szó. Igazi cél nincs, az általunk…..
tarhely.fiberhost.hu 2009.06.18 12:26:24