Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlos01

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy magyar sikerről számolunk be, sokatoknak ismerős lehet az Alpine Crawler World játék neve, ami nemcsak a magyar, de az amerikai AppStore-ban is az elsők között állt. A csapatot nem volt könnyű felkutatni, kiderült ugyanis, hogy a kiadóként feltüntetett 3DMagic Kft.…..
A múlt heti GDC-n Tommy Refenes beszólt az App Store-nak. Pár nap múlva Refenes játékát úgy kivágták az online boltból, mint a közmondásos macskát. Aki nem tudná: Refenes viszonylag jó nevű független játékfejlesztő (például a flashes Meat Boy készítésében is részt vett),…..
Ma egy igazán sikeres csapatot mutatok be nektek. A Spreadsong céget egy magyar és egy amerikai állampolgár alapította, és első alkalmazásuk, a Free Books hatalmas sikert ért el. Zsolttal és Colinnal beszélgetve, és a blogjukat olvasva feltűnt az az elszánt marketingmunka,…..
Carlos01 2010.02.15 16:05:51
@ZsoltMaslanyi: Örülök, hogy összejött nektek!
iPhone-ra fejleszteni jó hobbi, és ha anyagilag is megéri, akkor nem lehet panasz.
Sok fejlesztő álmodozik arról, hogy sikeres lesz egy saját alkalmazással - hát nektek bejött. Az, hogy emiatt nem rajonganak körül kis hazánkban, annak komoly hagyományai vannak nálunk... :D
(Persze Colin stílusa is rátesz egy lapáttal, de erről már írtak az előttem szólók. Valószínűleg a gyors siker az oka, majd csak elmúlik. ;)).

Mindazonáltal értékelendő a nyers őszinteség, még ha nem is lehet mindennel egyetérteni.

U.i.
Adalék: három játékom van az Appstore-ban, és hamarosan kijön egy újabb darab.